• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

jedziemy wspólna mapa???

powiedz dokładnie jak działa live maping, bo kiedyś były błędy z nim

btw, ciekawe typ sobie przegląda strona po stronie PB i szuka co by tu odświeżyc.. xDDDD

Potrzebujesz bety RME 3.0 z tą funkcją, jedna osoba hostuje mapkę, a inni dołączają. Problemów raczej żadnych z tym nie ma, działa dość stabilnie.
Ogólnie to funkcja jest dosyć przydatna, prawie połowa mapek, które robiłem na Vestię była robiona online.

No chyba główka boli, nie siedze 24/7 w domu na forach tibijskich jak ty, w przeciwieństwie do ciebie chodze do pracy. Zobaczyłem gdzieś temat ostatnio i wszedlem se na konto zalozyciela tego tematu i zobaczylem jego tematy i ten mnie zaciekawił.

ej ej, ja nie gram już od hmm 6 lat ? a otsów nie mam też od paru, więc czemu taki hejt?, a Polish Board to elitarne forum, nie tibijskie noobie, jak tego nie rozumiesz to możesz dołączyć do frajerni xD

też kiedyś tak dla zabawy przeglądałem posty, a zawsze jak kogoś flejmuje to wcześniej sprawdzam sobie jego wszystkie tematy i patrze jak ewoulował z tematu na tematu, by flejm był skuteczny i własciwie dobrany

#crypton

ale jak stawiać tą mapę?:D podałbyś jakiś tutorial step by step, i co do vestii, to jak vestie robiłeś na live mapingu, to inni Ci pomagali też tak? Bo ponoć fajnie Ci wyszedł ots

On nie ma generatora map na vestii !!!

On ma generowanie map przez 10 ludzi w live RME 3.0 !!!

A tak poaznie, ściągnij RME 3.0 i poszperaj w opcję Live, zjada troche transferu neta więc z Twoim mobilnym troszkę lipnie (pierwsze otwarcie mapy live), ale potem jakoś może Ci się uda :D

Back