• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • If you're using Gesior 2012 or MyAAC, please review this thread for information about a serious security vulnerability and a fix.

TFS 1.X+ MapEditor(3.4) not Reading house.xml correct

Elvarion

Member
Joined
Apr 14, 2010
Messages
99
Reaction score
12
Downloaded this Distro with a 8.6 RL map.
Then I found this Data pack with an updated 10.98 RL Map

So I went through some steps to merge the two maps because the spawns did not want to load if I just switched over to the newer in the Map Editor.
But somewhere along the way all houses became completely messed up. And its like the Map editor doesnt even really read the -house.xml file. It just shows w/e it feels like.

All town are there with ID and everything
External housefile is named correct
There is houses inside the house .xml file before I open the editor.

It seems it is impossible to edit the house.xml file and make the editor read the changed file. (Yes the map editor is closed when I try and edit.)
I can only create houses inside the editor.

Anyone know if there is a way to fix this without re-making all houses by hand in the editor?
 

Attachments

OP
OP
E

Elvarion

Member
Joined
Apr 14, 2010
Messages
99
Reaction score
12
Ive got no real clue how I solved this. I kept opening and closing different maps when trying stuff out. And all of a sudden all the maps work just fine.
 
Top