• Vote in May Mapping Competition to select a winner!
  • There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

MyAAC v0.8.0

Gabe120

New Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
14
Best answers
0
Reaction score
2
how can i limit the number of characters in the password to create an account?
@slawkens
can u add this in config.php ?
 

calidacs

New Member
Joined
Feb 19, 2013
Messages
37
Best answers
0
Reaction score
4
how can i limit the number of characters in the password to create an account?
@slawkens
can u add this in config.php ?
Hi, i might be wrong but i think its this line here: link
HTML:
maxlength="50"
Repeat password is line 95 which needs to be modified aswell
 
Last edited:

Blasphemy

Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
180
Best answers
0
Reaction score
11
Hey guys, I have a question, what's the file where I can review this feature??

1590200809818.png
This is the thing... I'm using Cloudflare for avoid ddos attack to my website, but it shows my server offline even if it is running... so I want to inquire that file for solutions :)!
thanks for reading
 

Leesne

Intermediate OT User
Joined
Dec 4, 2017
Messages
217
Best answers
29
Reaction score
102
Location
UK
Hey guys, I have a question, what's the file where I can review this feature??

View attachment 45856
This is the thing... I'm using Cloudflare for avoid ddos attack to my website, but it shows my server offline even if it is running... so I want to inquire that file for solutions :)!
thanks for reading


 
OP
slawkens

slawkens

Developer
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
2,982
Best answers
71
Reaction score
504
Location
Germany
Hey guys, I have a question, what's the file where I can review this feature??

View attachment 45856
This is the thing... I'm using Cloudflare for avoid ddos attack to my website, but it shows my server offline even if it is running... so I want to inquire that file for solutions :)!
thanks for reading
Set this in your config.local.php:
Code:
$config['status_ip'] = '127.0.0.1';
 

guaixara

New Member
Joined
Jun 10, 2012
Messages
4
Best answers
0
Reaction score
0
Hello Slawkens, i fell in love with your work on myacc. Nice Work man!!
However, would really like to know if you can make these layouts models in myacc,
maybe turn into plugins where the user easily adds.

Gesior Layouts

If you don't ask for much, I would love to use this layout specifically in your myacc, could you help me?

Gesior - Necronia Layout


big hug! ;):D
 

gubbo123

New Member
Joined
Aug 15, 2017
Messages
130
Best answers
1
Reaction score
3
i got some errors importing Nostalrius database,

PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email' in 'accounts' in C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php:85 Stack trace: #0 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php(85): PDO->query('ALTER TABLE `ac...') #1 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\includes\functions.php(8): OTS_Base_DB->query('ALTER TABLE `ac...') #2 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\tools\5-database.php(66): query('ALTER TABLE `ac...') #3 {main}
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'key' in 'accounts' in C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php:85 Stack trace: #0 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php(85): PDO->query('ALTER TABLE `ac...') #1 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\includes\functions.php(8): OTS_Base_DB->query('ALTER TABLE `ac...') #2 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\tools\5-database.php(71): query('ALTER TABLE `ac...') #3 {main}
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'blocked' in 'accounts' in C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php:85 Stack trace: #0 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php(85): PDO->query('ALTER TABLE `ac...') #1 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\includes\functions.php(8): OTS_Base_DB->query('ALTER TABLE `ac...') #2 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\tools\5-database.php(76): query('ALTER TABLE `ac...') #3 {main}
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'created' in 'accounts' in C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php:85 Stack trace: #0 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\system\libs\pot\OTS_Base_DB.php(85): PDO->query('ALTER TABLE `ac...') #1 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\includes\functions.php(8): OTS_Base_DB->query('ALTER TABLE `ac...') #2 C:\Users\Gub\Desktop\UniServerZ\www\install\tools\5-database.php(81): query('ALTER TABLE `ac...') #3 {main}
The same with
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'rlname' in 'accounts' in
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'location' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'country' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'web_lastlogin' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'web_flags' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_hash' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_hash' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_new' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_new_time' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_code' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_next' in 'accounts' in
 

Leesne

Intermediate OT User
Joined
Dec 4, 2017
Messages
217
Best answers
29
Reaction score
102
Location
UK
Did you run the installer?
The table gets altered when running it if they don't exist.
see the file install\tools\5-database.php

i got some errors importing Nostalrius database,

The same with
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'rlname' in 'accounts' in
PHP:
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'location' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'country' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'web_lastlogin' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'web_flags' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_hash' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_hash' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_new' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_new_time' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_code' in 'accounts' in
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'email_next' in 'accounts' in
 

guaixara

New Member
Joined
Jun 10, 2012
Messages
4
Best answers
0
Reaction score
0
Hello Slawkens, i fell in love with your work on myacc. Nice Work man!!
However, would really like to know if you can make these layouts models in myacc,
maybe turn into plugins where the user easily adds.

Gesior Layouts

If you don't ask for much, I would love to use this layout specifically in your myacc, could you help me?

Gesior - Necronia Layout


big hug! ;):D
don't forget me = D
 

Jojjo

New Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
36
Best answers
0
Reaction score
0
Hello,

I'm really interested in testing this out, but I'm stuck at the permissions part, can someone explain this for windows?
To this point I've done the following:
  • opened a GIT bash at location c:\
  • typed in 'chown -R www-data.www-data /UniServerZ/www/*'
=> chown: invalid user: ‘www-data.www-data’
  • tried 'chown -R root.root /UniServerZ/www/*'
=> chown: invalid user: ‘root.root’
  • when I replace this with 'administrator' or my user name on pc, it won't say invalid user, but still won't give proper permission for the apache I guess.
Thanks in advance,

Jojjo
 

guaixara

New Member
Joined
Jun 10, 2012
Messages
4
Best answers
0
Reaction score
0
Don't you find it easier to go to the folder where the file is located and give permission directly?

chmod 660 images/guilds
chmod 660 images/houses
chmod 660 images/gallery
chmod 770 system/cache

Permission rules here:
 

Jojjo

New Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
36
Best answers
0
Reaction score
0
Don't you find it easier to go to the folder where the file is located and give permission directly?

chmod 660 images/guilds
chmod 660 images/houses
chmod 660 images/gallery
chmod 770 system/cache

Permission rules here:
I don't know how to change the permissions directly. Can someone please make a step by step guide for this?
The commands 'chmod 660 images/guilds' etc are for linux users? Anyways doens't do anything for me.

edit: To whom do I need to give acces on windows?
 
Top