• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Nasze zwierzaki.

hej ale pwoeidzcie mi jak jeszcze moge dostac sie do tego yalahar
cos tzreba chyba zaczac explorer society ale jakbyscie mogli opisac do jakeigho npc czy cos co pisac zeby jak najszybciej moc tam plynac :P
licze na was

co to ma wspólnego ze zwierzakami?

zobacz sobie na tibia wiki czy coś

Dziwne bo moje koty jakoś nie leją, więc twierdzenie "jak to kot..." jest debilne.

Dziecko może zdychać jeśli np. umiera w agonii ;s

Yyy, nie? Kot mojej siostry zazwyczaj się tak mści. Ta franca kiedyś mi się za łóżko zlała, bo niechcący ją nadepnąłem. Potem przez tydzień się dziwiłem co tak śmierdzi :S

to niezły mają do ciebie respect, mój to jak jem nie wejdzie na stół, ale jak nie patrzę to zapierdoli karpia... >.<

Wazne jest zeby kota od malenkiego uczyc robienia do kuwety (tak byl uczony moj) i mam go juz 2-3 lata i chyba tylko 3 razy zlał sie tam gdzie nie powinien i to w dodatku z mojej winy bo zapomniałem mu posprzątać w kuwecie.

Last edited:
Nie no, on robi do kuwety, tutaj akurat zastrzeżeń, z tego co wiem, siostra nie ma. Ale ta franca jest złośliwa, jak np. masz soczystą szyneczkę, aż palce lizać i się nie podzielisz z kotem to potem pójdzie i narobi Ci do rzeczy. Może być coś położone obok kuwety, kuweta wyczyszczona, pachnąca, a jeżeli będzie się mścić to specjalnie narobi na tą rzecz.

A to moje zwierzaki.

Kot "Misia"
4j8mx.jpg

e7mkn8.jpg

Pies "Tina"
2m79d3t.jpg

Syn Tiny "Lambo"
21m9fk1.jpg

Teraz jest obcięty elegancko wiec wyglada ładniej : P

Rybki xD
ir7z8m.jpg

Sorry za takie duze zdjecia robilem telefonem myslalem ze mniejsze wyjdą xd

Bardzo fajne zwierzaki, zazdroszczę :) Sam bym chciał mieć psa, lecz warunki na to nie pozwalają.

też bym chciał, żeby mój kot nie zabijał rybek, ale cóż..

w sumie fajnie umaszczonego masz tego kota boxer, fajnie też, że twoje zwierzaki żyją w zgodzie :D

boxer95 - skalary <3
też kiedyś miałem ryby (przeróżne : skalary, paletki, neonki, glonojady etc). Ś.P Psa rasy chow - chow.
DSC00243.JPG

A tu go swędział nos, eh .. łezka się w oku kręci. :p
DSC00245.JPG

Dwa zółwie, tchórzofretke.
Obecnie nie mam nic, bo mieszkam sam. ;p

Własnie paletki też kiedys miałem ale zdecydowanie za dużo roboty przy nich więc zrezygnowałem a skalary to i sie prezentują i nie wymagają :P

Ja miałem kiedyś akwarium 20 litrów ale ryby padły, bo jakaś dziwna woda się zrobiła i nie wiedziałem dlaczego.

Później, jak znajdę aparat, wrzucę zdjęcia mojego wrednego pieseczka rasy Beagle, którego zniszczenia poniosły większe koszta niż on sam kosztował.

No to jest najlepsze moje psy też juz mają na koncie chyba z 4 telefony, massaaa paczek papierosów, pościele i inne rzeczy : D Wszystko doszczętnie pogryzione

No to jest najlepsze moje psy też juz mają na koncie chyba z 4 telefony, massaaa paczek papierosów, pościele i inne rzeczy : D Wszystko doszczętnie pogryzione

To nic, kiedy porównać mojego psa, który wygryzł panele, pogryzł 2 łóżka za 3.5k + kilka razy wskoczył sam na blat w kuchni i wyjebał z suszarki na naczynia dużo wartościowych kompletów. Pościele, kwiaty i takie różne to codzienność.

#edit

Mam tu jakieś stare fotki.

Tu jeszcze mała była:

P1070001.jpg

Tu pierwsze oznaki diabła:

P1180043.jpg

Tutaj już bardziej dorosła:

P4010023.jpg

Last edited:
Super, bardzo mi sie podobają te psy.

Zapomniałem dac foty kamcia : P

1zef23r.jpg

212af4y.jpg

To nic, kiedy porównać mojego psa, który wygryzł panele, pogryzł 2 łóżka za 3.5k + kilka razy wskoczył sam na blat w kuchni i wyjebał z suszarki na naczynia dużo wartościowych kompletów. Pościele, kwiaty i takie różne to codzienność.
Szczerze mówiąc nie wygląda groźnie ten piesek ;-)

Back