• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowa Gra nie podobna do tibi lecz na bazie silnika tibi

Status
Not open for further replies.
Zajebiste...

Siedz dalej w tej swojej podstawowce bo w realu inherit reading; nie dziala tak jak bys tego chcial.
jakiej podstawowce!!! dopiero przedszkole koncze!!! a po przedszkolu oleje szkole i zostane ninją!!!

tibiacom...
opentibia...

E? A masz prawa do używania tego avatara?

Właśnie. Szanuj czyjąś pracę.

A zacznijmy od tego, czy faktycznie jest objęty prawami autorskimi. ; )

#poza tym, averatec rację ma.

Dokładnie sam nie szanuje czyjejś pracy a poucza brawa :peace:

Jak Twój support?

Następny, który nie potrafi czytać.

Samme - sama postać Barta jest objęta. Nie musi być znaczka (c) żeby były prawa autorskie.

W czym averatec ma rację?

Co nie oznacza, że nie mogę jej używać publicznie.

To jest całkiem inna sprawa używać kogoś layout a używać
avatar który jest objęty prawami autorskimi podobnie jak layout, z tym, że można go
używać publicznie jeśli autor wyraża zgodę - w przypadku Barta, mam takie prawo <3

twórcy przysługuje wyłączne prawo do korzystania z utworu i rozporządzania nim na wszystkich polach eksploatacji oraz do wynagrodzenia za korzystanie z utworu.

Można bez zgody autora przytaczać w utworach stanowiących samoistną całość urywki rozpowszechnionych utworów lub drobne utwory w całości, lecz trzeba podać autora i dzieło. Jest to tzw. prawo cytatu.

Samme - layout to też tylko grafika - tylko większa (olewam kodowanie, liczy sie efekt ostateczny - wyrenderowana strona). Więc nie pisz, że to coś zupełnie innego:P

Jak Twój support?

Samme mówimy o czym innym, a nie o moim supporcie, jeśli chcesz wiedzieć to pisz na PW. :$

#up

Sry, nie skorzystam raczej. Powody są wiadome.

twórcy przysługuje wyłączne prawo do korzystania z utworu i rozporządzania nim na wszystkich polach eksploatacji
I jeśli wyrazi zgodę na używanie jego pracy to mam prawo używać.

A co do prawa cytatu, to tutaj możemy podyskutować głębiej. Bo chyba mi nie powiesz, że używanie kogoś pracy to tylko prawo cytatu. ;)

a Ty to jestes nie powiem, kto, bo bym musial uzyc slow, ktorych dzieci nie moga czytac

To lepiej nie mow, bo nie bede mogl przeczytac, a wtedy nie bede mogl odpowiedziec, gdyz nie bede wiedzial jaka informacja badz informacje byly zawarte w Twoim poscie, takze moja odpowiedz moglaby byc bez sensu, czy tez calkowicie odbiegac od tego jak powinna wygladac.

:*

Ja Proponuje Zrobic Zakladke "Pokoj Adhd", widze ze kazdy ma tu kazdemu cos do powiedzenia :P

ja ci moge opylic layout cerberii "cudenko" muaahh, menu we flashu i wogole bajerka ! do tego moge zrobic prezentacje z przejsciami 3d.
300 zl for all.

Wy sie klocicie a mi nie o to w tym temacie chodzilo... wyzywacie sie moze podajcie sobie gg albo numer tel i po sobie pojezdzijcie... wrocilem teraz z dolnego slaska 740 km tam i spowrotem wiec moge odpowiedziec. Layout nie bedzie taki to jest narazie tylko pokazowka? lay bedzie wogole nowy nie jakies wypas czy tibiacom... dziekuje za komenty... dotyczace oczywiscie Servera a nie wyzywania sie od "chujow"

@edit i ja tego layouta nie kopiowalem czy cos on juz jest w kazdym acc makerze jak go sciagniesz 3 layouty sa: tibiacom, rasta~, dark~.

@SasirO
Ryj szkodniku powiem Ci tyle ,że to jest praca Deghosta i jak negocjować to tylko z nim!

@topic
Fajny projekt ale layouta zmień lub zeedytuj go porządnie

lay bedzie wogole nowy nie jakies wypas czy tibiacom
widnet :P

sa 4 rasy:
Elf: Lesny Zabojca | Druid,​
Czalowiek: Paladyn | Rycerz,​
Ork: Wojownik | Szaman,​
Nieumarly: Nekromanta | Rycerz Smierci.​
ale zastanawiam sie czy nie dodac jeszcze np krasnoluda albo gnoma?

Last edited:
@SasirO
Ryj szkodniku powiem Ci tyle ,że to jest praca Deghosta i jak negocjować to tylko z nim!

@topic
Fajny projekt ale layouta zmień lub zeedytuj go porządnie
przemawiam w jego imieniu wiec idz lepiej pobawic sie z ksiedzem i zrobic glupka z siebie wyzywajac starszych ludzi w parku :thumbup:

Wy sie klocicie a mi nie o to w tym temacie chodzilo... wyzywacie sie moze podajcie sobie gg albo numer tel i po sobie pojezdzijcie... wrocilem teraz z dolnego slaska 740 km tam i spowrotem wiec moge odpowiedziec. Layout nie bedzie taki to jest narazie tylko pokazowka? lay bedzie wogole nowy nie jakies wypas czy tibiacom... dziekuje za komenty... dotyczace oczywiscie Servera a nie wyzywania sie od "chujow"

@edit i ja tego layouta nie kopiowalem czy cos on juz jest w kazdym acc makerze jak go sciagniesz 3 layouty sa: tibiacom, rasta~, dark~.

heh, to jak juz tam byles czemu do mnie nie wpadles?

Status
Not open for further replies.
Back