averatec
Advanced OT User
jakiej podstawowce!!! dopiero przedszkole koncze!!! a po przedszkolu oleje szkole i zostane ninją!!!Zajebiste...
Siedz dalej w tej swojej podstawowce bo w realu inherit reading; nie dziala tak jak bys tego chcial.
jakiej podstawowce!!! dopiero przedszkole koncze!!! a po przedszkolu oleje szkole i zostane ninją!!!Zajebiste...
Siedz dalej w tej swojej podstawowce bo w realu inherit reading; nie dziala tak jak bys tego chcial.
tibiacom...
opentibia...
E? A masz prawa do używania tego avatara?
Właśnie. Szanuj czyjąś pracę.
Dokładnie sam nie szanuje czyjejś pracy a poucza brawaeace:
A zacznijmy od tego, czy faktycznie jest objęty prawami autorskimi. ; )
#poza tym, averatec rację ma.
twórcy przysługuje wyłączne prawo do korzystania z utworu i rozporządzania nim na wszystkich polach eksploatacji oraz do wynagrodzenia za korzystanie z utworu.
Można bez zgody autora przytaczać w utworach stanowiących samoistną całość urywki rozpowszechnionych utworów lub drobne utwory w całości, lecz trzeba podać autora i dzieło. Jest to tzw. prawo cytatu.
A zacznijmy od tego, czy faktycznie jest objęty prawami autorskimi. ; )
#poza tym, averatec rację ma.
Jak Twój support?
I jeśli wyrazi zgodę na używanie jego pracy to mam prawo używać.twórcy przysługuje wyłączne prawo do korzystania z utworu i rozporządzania nim na wszystkich polach eksploatacji
Wy to w ogole ciule jestescie ;/
a Ty to jestes nie powiem, kto, bo bym musial uzyc slow, ktorych dzieci nie moga czytac
widnetlay bedzie wogole nowy nie jakies wypas czy tibiacom
przemawiam w jego imieniu wiec idz lepiej pobawic sie z ksiedzem i zrobic glupka z siebie wyzywajac starszych ludzi w parku :thumbup:@SasirO
Ryj szkodniku powiem Ci tyle ,że to jest praca Deghosta i jak negocjować to tylko z nim!
@topic
Fajny projekt ale layouta zmień lub zeedytuj go porządnie
Wy sie klocicie a mi nie o to w tym temacie chodzilo... wyzywacie sie moze podajcie sobie gg albo numer tel i po sobie pojezdzijcie... wrocilem teraz z dolnego slaska 740 km tam i spowrotem wiec moge odpowiedziec. Layout nie bedzie taki to jest narazie tylko pokazowka? lay bedzie wogole nowy nie jakies wypas czy tibiacom... dziekuje za komenty... dotyczace oczywiscie Servera a nie wyzywania sie od "chujow"
@edit i ja tego layouta nie kopiowalem czy cos on juz jest w kazdym acc makerze jak go sciagniesz 3 layouty sa: tibiacom, rasta~, dark~.
heh, to jak juz tam byles czemu do mnie nie wpadles?