• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowa stronka

Paxton

Banned User
Reaction score
48
Witaaajcciee :)

Ostatnimi dniami bawiłem się nowa stronka, i w sumie pomysł ciekawy , taka kopia YouTube tylko ze filmiki jedynie z Tibii :)

Tibia-Media.com Pokazują ja narazie tylko tu, bo chce abyście wyłapali bugi no i zajęli się trochę baza samych filmików :) Dodaje je się banalnie po prostu link z Youtube i tyle.

Również piszcie co byście jeszcze chcieli abym dodał, myślałem nad śmiesznymi logami z gry/ komunikator/ forum o Tibii oczywiście.

Jak strona się trochę rozwinie będę próbować zdobyć miano Tibia Fansite.

daj mozliwosc uploadu plikow, grafika nie ciekawa. Zaraz sie zarejestruje i powiem wiecej.
System pw. Orther vids pod filmikiem. Multilanguage. Mniejszy pasek ads

@down
Zeby podzielic na rl i ots'y?

Próbuje jak najbardziej ominąć upload czegokolwiek bo nie mam zamiaru tego trzymać na serwerze.

Kategorie filmików - światy, otsy etc

Wątpię ze jakby Cipsoft miałby sprawdzać stronę, to będzie zachwycony kategoria OTS.

usuń "total page views", ale jakoś inaczej to zrób(ciasteczka,sesje, jak chcesz), bo jeśli ktoś walnie flooda na apache to liczba odwiedzin wzrośnie niesamowicie :)

usuń "total page views", ale jakoś inaczej to zrób(ciasteczka,sesje, jak chcesz), bo jeśli ktoś walnie flooda na apache to liczba odwiedzin wzrośnie niesamowicie :)

Bo to o to chodzi, dlatego jest TOTAL Page VIEWS a nie VISITED

Noto skoro wiesz w jaki sposob, to pewnie liczysz sie z tym, ze te filmy beda musialy byc moderowane, aby byly tylko z serwerow CipSoftu? :)

Noto skoro wiesz w jaki sposob, to pewnie liczysz sie z tym, ze te filmy beda musialy byc moderowane, aby byly tylko z serwerow CipSoftu? :)

Pracownicy Cipsoftu nie są takimi idiotami, oni wiedza ze moderacja zbyt dużej ilości informacji jest nie możliwa, po prostu napisze się ze próbujemy co tylko możemy aby z tym walczyć.

#
http://tibia-media.com/view.php?v=Pb-GV5tVyfM - BUAHAHAHA

Back