Nie graj teraz ważnego, bo Ciebie też widziałem w "akcji".
I jeszcze przydałoby się paru moderatorów do Polish Boardu. Nie chcę nikogo obrażać, ale bany od Szanownego Pana Samme nie posiadają podstaw i są całkiem bezsensu. I przez takie idiotyczne ostrzeżenia dostałem bana, a co za tym idzie straciłem Donatora. Nie po to wspomagam pieniężnie OtLand żeby po tygodniu tracić to, co mi się należy. Gdybym na prawdę bluzgał wszystkich i spamował to rozumiem.. No ale powód, dla którego zostałem zbanowany jest po prostu śmieszny.
Co do noobów to po prostu nie zwracajcie na nich uwagi.. W jednym temacie jakiegoś tam trolla napisałem żeby nikt już tu nie pisał i wkurzony sytuacją napisałem kolesiowi żeby SPI*RDALAŁ. Sukces.. nikt nie pisał i nie karmił go, lecz po paru godzinach zobaczyłem informacje dotyczącą BANA. No śmiech na sali..
Pozdrawiam.
Następny cwaniak, który obudził się dopiero, kiedy stracił 2 dni donatora, człowieku - obserwowałem Ciebie dłużej niż myślisz, jesteś typowym spamerem który teraz raczy grać kogoś kim nie jest, przykładem jest VM do zdzisqa - "samme przyszedł, spierdalamy!!!".
#on_topic
Wasze stwierdzenie, że nie nadążam jest błędne, oczywiście że zdarzy się że nie ma mnie dłuższy czas bo przecież też mam prywatne życie, ale później przychodzę i czyszczę.
I powiem Wam tyle, że czekałem na taki temat, aż użytkownicy się sprzeciwią, tylko po części sami sobie jesteście temu winni, no ale już dobrze, nie będziemy do niczego wracać - od dzisiejszego dnia każdy użytkownik, który będzie chciał pomocy proszę aby był przez Was odsyłany (na spokojnie) do support boardu, a jeśli nie to na inne forum polsko języczne -
koniec z pomocą na PB.
Dodatkowo tak będzie traktowany KAŻDY inny wątek, który należy napisać w innym dziale - typu oferty hostowania, szukanie teamów, mapy, skrypty i tym podobne pierdoły. Zaś jeśli przyjdzie jakiś idiota typu
tibek, nie odpisujcie i poczekajcie na moją wizytę.
Dodatkowo, od dziś, za każde nadmierne używanie wulgaryzmów będzie również nagroda - dodatkowe punkty dodane będą do regulaminu, chciałbym skonsultować to z kimś kto też moderuje PB - gesior nie wiem dlaczego w ogóle on ma tutaj modka, skoro nic nigdy nie wniósł, elf - nie aktywny od kilku dni, nie wiadomo co się z nim dzieje, nawet nie odpisuje.
No ale, jeśli nikt się nie znalazł to spróbuję położyć temu kres sam osobiście, ale pamiętajcie, że nie uda mi się to, bez Waszej pomocy (pomocy normalnych uzytkowników).
Trochę chujowo napisane, ale nie miałem ochoty jakoś tego posta dopieszac, wazne abyście zrozumieli co teraz będzie się działo.