Object Builder (The limit of sprites was reached.)

Lopaskurwa

Banned User
Joined
Oct 6, 2017
Messages
694
Reaction score
32
How to increase limit? Now i have over 60k sprites and i cant add more because of this error.
 

Landera

Advanced OT User
Joined
Nov 24, 2011
Messages
736
Reaction score
182
Doesnt object builder have a little extended box next too the transperant one? Not sure if it works tho
 
OP
Lopaskurwa

Lopaskurwa

Banned User
Joined
Oct 6, 2017
Messages
694
Reaction score
32
Doesnt object builder have a little extended box next too the transperant one? Not sure if it works tho
Dunno what you mean by that. I cant select extended box it doesn't let me to do that. I think there should be another way.
 

jestem pro

That is the question
Joined
Apr 20, 2013
Messages
565
Reaction score
65
You have to compile your .spr again with the extended option.

But remember that it will cause some problems with RME and maybe OTC.
 
OP
Lopaskurwa

Lopaskurwa

Banned User
Joined
Oct 6, 2017
Messages
694
Reaction score
32
You have to compile your .spr again with the extended option.

But remember that it will cause some problems with RME and maybe OTC.
How to compile then? And about what problems are we talking about?
 

jestem pro

That is the question
Joined
Apr 20, 2013
Messages
565
Reaction score
65
I meant when you would like to use them in RME there could be colisions with the extended option.
ofc Im not sure just try, cause I've had ones.
 

Itutorial

Advanced OT User
Joined
Dec 23, 2014
Messages
1,442
Reaction score
317
I am pretty sure you can only use extended sprite limit with OTC not regular tibia client.
 

Huntre

Member
Joined
Mar 22, 2011
Messages
70
Reaction score
6
and just recompile without the extended option I found that your client was otc, for that type of client there is a dll in some tibia site for this solution with tutorial
 
OP
Lopaskurwa

Lopaskurwa

Banned User
Joined
Oct 6, 2017
Messages
694
Reaction score
32
I am pretty sure you can only use extended sprite limit with OTC not regular tibia client.
and just recompile without the extended option I found that your client was otc, for that type of client there is a dll in some tibia site for this solution with tutorial
Shit, so i have to make everything again. Ok thanks i'll try and let u know guys.
 
OP
Lopaskurwa

Lopaskurwa

Banned User
Joined
Oct 6, 2017
Messages
694
Reaction score
32
No it doesnt work if i compile with extended i get same client error. Any ideas?
 
Top