• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

OTServ

Czy ja tepaku napisalem, że wymyslil?

Wiedzialem ze tego sie uczepisz dlatego napisalem "mozna by uzyc".

Wracaj na swojego otfansa bejb, co gówno wie a sie udziela ;]

@up
Może masz rację, ale...

Nie Tfs moze wymyslil i zrobil LuaSQL ? WTF ? a moze talaturen jeszcze napisal luasql ?
Kula_ nie napisał, że wymyślił i zrobił ;).

Moja rada: ochłoń trochę, wyjdź "na powietrze" (ciągle "Online" siedzisz, niepoprawnie).

gdyby nie gasior to twoj tfs bys miał tylko to bo nikt by nie chcial tego gowna. otserv jest lepszy od tfs tylko ma jedna wade dla noobow nie pszeznaczony ^ ^ bo za trudny
gasior, oks. szkoda, że grałeś jeszcze w mario, kiedy był tfs, a gesior nie wiedział co to tibia _/
TFS team myslisz ze to wymyslil ze "mozna by uzyc" ?
Byl juz pomysl jakies 3 lata temu by dodac to do otserv lecz zostal odrzucony.
LuaSQL - OpenTibia Fans
jes, "tfs team", czyli swojego czasu Talaturen. Jeśli natomiast się mylę, to i tak wątpię byś samemu znalazł ten temat, a nawet jeśli to w życiu byś nie użył LuaSQL, bo problemem dla ciebie byłyby nawet te 3 linijki kodu bez istnienia TFSa.

Idąc tropem "a co by gdyby TFS nie był taki zajebisty"... Nigdy byś nie użył otserva, bo nigdy byś nie zakupił dedyka gdybyś nie hostował TFSa na dłuższą metę, bo (po raz drugi) nie miał byś zysków bez shopa Gesiora, który korzysta(ł) z LuaSQL.

Krótko mówiąc jesteś gnojem i ścierwem, które nawet nie potrafi uszanować kogoś dzięki komu ma kasę- i nie, nie mowa tu o mnie, bo twój szacunek mi ścieka, dla mnie jesteś zerem :)

2x up na wzajem ;].
Co do :Talaturena swego czasu jak ten temat byl napisany przez Avalos nie "Talaturen" to tala bawil sie jeszcze w OT nie TFS.
Gdyby nie bylo TFS bylo by inne distro /otserv. A TFS przez pierwsze miesiace stal u mnie nie na dedyku i nie bylo problemow i to bez shopa gesiora bylo to jakies 1.4 roku temu.
co do Gesiora czyzby ?
WINE and FerOTS 0.6 - error, help please - OpenTibia Fans
[8.1&8.11]FerOTS 0.61 XML by Gesior (War Lunara) - OpenTibia Fans
Myslisz ze te 3 linijki kodu wziolem z tfsa?
Oczywiscie potrafie uszanowac kazdego dev lecz z toba jest niestety najgorzej;/
Co do 0.3 uzywalem przez jakies pare dni? po 0.2 kiedy byl twoj post o update z 0.2 do 0.3 i chwala ci za to bo inaczej bym nie poznal nawet OTServ.

2x up na wzajem ;].
Co do :Talaturena swego czasu jak ten temat byl napisany przez Avalos nie "Talaturen" to tala bawil sie jeszcze w OT nie TFS.
Gdyby nie bylo TFS bylo by inne distro /otserv. A TFS przez pierwsze miesiace stal u mnie nie na dedyku i nie bylo problemow i to bez shopa gesiora bylo to jakies 1.4 roku temu.
co do Gesiora czyzby ?
WINE and FerOTS 0.6 - error, help please - OpenTibia Fans
[8.1&8.11]FerOTS 0.61 XML by Gesior (War Lunara) - OpenTibia Fans
Myslisz ze te 3 linijki kodu wziolem z tfsa?
Oczywiscie potrafie uszanowac kazdego dev lecz z toba jest niestety najgorzej;/
Co do 0.3 uzywalem przez jakies pare dni? po 0.2 kiedy byl twoj post o update z 0.2 do 0.3 i chwala ci za to bo inaczej bym nie poznal nawet OTServ.

smutne.

Back