• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Ping na serwer

Status
Not open for further replies.
A może twój operator nie chce Ci odpowiedzieć i po prostu chcę Cię spławić, gdyż ma to w dupie.

Nie,bo dostałem tą samą odpowiedź, zreszta to u cuddiego, a on w chuja nie leci =]

Nie wiem ;D poczekam, a jak nie to pora na kolejną migracje...
Wiesz uciekać nie ma co, z tym trzeba walczyć
21:38:18 <Zepcio> slyszalem ze grzywne na mnie szykujesz , rozjebales sie ? hahahaha tylko ze masz KURWA LIPE bo to nie ja pingowalem hehehe
21:38:21 <Zepcio> emaneczko :):*
23:12:02 <*Dulin> Sam sie rozjebałeś cwelu, na chuj ruszasz kogoś kto nic ci nie robi? Co myslisz, ze puscisz flooda to jesteś pro? Dla mnie jesteś zwykłym śmieciem,
23:12:02 pomiotem bo nic nie potrafisz... jesteś gównem zerowcem... Mogę cie porównać do kloszarda który zbiera po śmnietnikach puszki żeby mieć na jabola.
23:12:02 Tyle.
23:15:20 .-- Zepcio/4814110 --- -- -
23:15:20 | Stan: niedostępny
23:15:20 | Ostatnio widziano: 2011-05-10 19:35
23:15:20 `----- ---- --- -- -
To tylko upośledzenie umysłowe ludzi, tylko oni nie są tego świadomi, że obciążają łącza. Dar teraźniejszego wieku. Tyle mam do powiedzenia

Wiesz uciekać nie ma co, z tym trzeba walczyć

To tylko upośledzenie umysłowe ludzi, tylko oni nie są tego świadomi, że obciążają łącza. Dar teraźniejszego wieku. Tyle mam do powiedzenia

Mu chodzi o to, że w hosteamie np. będzie miał większe łącze =d

Jak mam niby walczyć jak nie mam na to wpływu? Ogarnąłeś to w ovh? Dwa serwery chyba nie pomogły...
Są sprawy które nie ode mnie zależą...
@offtopic A xinn z nas się śmieje pewnie haha :D

Przejąłem botnet mam pełne informacje jak zdobyte i o co biega, więc wiem, że zostało to wykupione. Przeanalizowałem nawet logi z zainfekowanych serwerów? Jak mamy sobie radzić z takim czymś jeżeli koło nas pracują debile? Którzy mają papier ale patrzą byle działa a skutki tego są widoczne. Nawet po włamaniu na moją maszynę, nikt nie puści flooda bo poblokowane.

Ogólnie ładnie się bawiłem podczas DDoS nawet routing sobie fajnie zmieniałem, żeby nie leciał w maszynę... Dlaczego mają mi wypowiedzieć umowę? Mogę ich wpuścić na maszynę nie mam nic do ukrycia, moja wina, że mnie otaczają debile które obciążają łącza, routery które zostały zbudowane za ciężko zapracowane pieniądze? Co pozbywając się klienta wyeliminują atak? Takich ataków są tysiące, więc jestem igłą w stogu siana.

Z tego co słyszałem ovh wypowiadało umowy tym co mieli ataki na swój serwer, ostatnio był nawet temat o tym.

Ja mając łącze 1gbps straciłem połączenie przy upd flood 300mb...

Ciekawe, wręcz bardzo ciekawe bo ja miałem ataki po 800mbit/s więc nie opłaciłem maszyny bo kazali mi ją zreinstallować - po chuj mi ona jak jest już bezużyteczna i dostałem takiego maila:
OVH Sp. z o.o.
Ul. Karola Miarki 6-10 lok.3-4
50-306 Wroclaw
Telefon: 71 786 07 00
Faks: 71 786 07 01
E-mail: [email protected]

Szanowni Państwo,

Według naszych danych Państwa usługa - serwer dedykowany ns214130.ovh.net
nie została odnowiona. Czy uzyskaliście Państwo informacje niezbędne
do odnowienia serwera? Jeżeli tak, jaki jest ewentualny powód rezygnacji
z naszych usług? Z góry dziękujemy za odpowiedź, co pozwoli nam
na zwiększenie jakości oferowanych przez nas usług.

---
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta OVH

Też dostałem ;)
Code:
Dziękujemy za informację oraz sugestię. 

Pozdrawiam

Dział Handlowy
Biuro Obsługi Klienta - [email protected] - 071 786 07 87
----------------------------------------------------
Zapoznaj się z najnowszą ofertą na stronie www.ovh.pl
---------------------
Odszedłem od Was ponieważ nie oferujecie żadnych zabezpieczeń przed DDOS. Niedługo większość waszych klientów przejdzie do cuddi.pl lub hosteam.pl Jeśli chcecie uratować firmę to blokujcie przynajmniej ataki udp flood. Pozdrawiam! 

Dnia 4 maja 2011 11:18 [email protected] napisał(a):
      Szanowni Państwo, Według naszych danych Państwa usługa - serwer dedykowany ks30x830.kimsufi.com nie została odnowiona. Czy uzyskaliście Państwo informacje niezbędne do odnowienia serwera? Jeżeli tak, jaki jest ewentualny powód rezygnacji z naszych usług? Z góry dziękujemy za odpowiedź, co pozwoli nam na zwiększenie jakości oferowanych przez nas usług. Pozdrawiam

Ja na dziś kończę. Hej ;)

To bez sensu, w tym miesiącu zrezygnuję z kolejną maszyną ( czyli ponad 1000 zł w dupę ) czyli - wypłata dla jednego pracownika z supportu zostawię sobie tylko kimsufii i pierdolę ten otsowy pseudo biznes, mam pracę, mam co jeść, spełniłem swoje wszystkie marzenia więc po chuja mi więcej? Przynajmniej nie będę się kurwa użerał z żadnymi gówniarzami. Mam dość spamu przeżarłem się kurwa tymi niedorozwojami.

Puściły, ale znów za jakiś czas się to powtórzy...

więcej wiary w Cuddiego, mam do czynienia z tym Panem już 5 lat, także da radę. Sam u niego mam serwery już 2 lata ponad. ;p

No jak nie ogarnie do soboty to będe musiał 1 z 3 serwerów do hosteam przenieść :( A szkoda by było, pomoc techniczna najlepsza w polsce ;P

To bez sensu, w tym miesiącu zrezygnuję z kolejną maszyną ( czyli ponad 1000 zł w dupę ) czyli - wypłata dla jednego pracownika z supportu zostawię sobie tylko kimsufii i pierdolę ten otsowy pseudo biznes, mam pracę, mam co jeść, spełniłem swoje wszystkie marzenia więc po chuja mi więcej? Przynajmniej nie będę się kurwa użerał z żadnymi gówniarzami. Mam dość spamu przeżarłem się kurwa tymi niedorozwojami.

jestes mna ;)

więcej wiary w Cuddiego, mam do czynienia z tym Panem już 5 lat, także da radę. Sam u niego mam serwery już 2 lata ponad. ;p

Spoko, ale z emaila wynika, że on nie ma wpływu na to, raczej nie miał :*

Status
Not open for further replies.
Back