A może twój operator nie chce Ci odpowiedzieć i po prostu chcę Cię spławić, gdyż ma to w dupie.
Nie,bo dostałem tą samą odpowiedź, zreszta to u cuddiego, a on w chuja nie leci =]
A może twój operator nie chce Ci odpowiedzieć i po prostu chcę Cię spławić, gdyż ma to w dupie.
Wiesz uciekać nie ma co, z tym trzeba walczyćNie wiem ;D poczekam, a jak nie to pora na kolejną migracje...
To tylko upośledzenie umysłowe ludzi, tylko oni nie są tego świadomi, że obciążają łącza. Dar teraźniejszego wieku. Tyle mam do powiedzenia21:38:18 <Zepcio> slyszalem ze grzywne na mnie szykujesz , rozjebales sie ? hahahaha tylko ze masz KURWA LIPE bo to nie ja pingowalem hehehe
21:38:21 <Zepcio> emaneczko:*
23:12:02 <*Dulin> Sam sie rozjebałeś cwelu, na chuj ruszasz kogoś kto nic ci nie robi? Co myslisz, ze puscisz flooda to jesteś pro? Dla mnie jesteś zwykłym śmieciem,
23:12:02 pomiotem bo nic nie potrafisz... jesteś gównem zerowcem... Mogę cie porównać do kloszarda który zbiera po śmnietnikach puszki żeby mieć na jabola.
23:12:02 Tyle.
23:15:20 .-- Zepcio/4814110 --- -- -
23:15:20 | Stan: niedostępny
23:15:20 | Ostatnio widziano: 2011-05-10 19:35
23:15:20 `----- ---- --- -- -
Wiesz uciekać nie ma co, z tym trzeba walczyć
To tylko upośledzenie umysłowe ludzi, tylko oni nie są tego świadomi, że obciążają łącza. Dar teraźniejszego wieku. Tyle mam do powiedzenia
OVH Sp. z o.o.
Ul. Karola Miarki 6-10 lok.3-4
50-306 Wroclaw
Telefon: 71 786 07 00
Faks: 71 786 07 01
E-mail: [email protected]
Szanowni Państwo,
Według naszych danych Państwa usługa - serwer dedykowany ns214130.ovh.net
nie została odnowiona. Czy uzyskaliście Państwo informacje niezbędne
do odnowienia serwera? Jeżeli tak, jaki jest ewentualny powód rezygnacji
z naszych usług? Z góry dziękujemy za odpowiedź, co pozwoli nam
na zwiększenie jakości oferowanych przez nas usług.
---
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta OVH
Dziękujemy za informację oraz sugestię.
Pozdrawiam
Dział Handlowy
Biuro Obsługi Klienta - [email protected] - 071 786 07 87
----------------------------------------------------
Zapoznaj się z najnowszą ofertą na stronie www.ovh.pl
---------------------
Odszedłem od Was ponieważ nie oferujecie żadnych zabezpieczeń przed DDOS. Niedługo większość waszych klientów przejdzie do cuddi.pl lub hosteam.pl Jeśli chcecie uratować firmę to blokujcie przynajmniej ataki udp flood. Pozdrawiam!
Dnia 4 maja 2011 11:18 [email protected] napisał(a):
Szanowni Państwo, Według naszych danych Państwa usługa - serwer dedykowany ks30x830.kimsufi.com nie została odnowiona. Czy uzyskaliście Państwo informacje niezbędne do odnowienia serwera? Jeżeli tak, jaki jest ewentualny powód rezygnacji z naszych usług? Z góry dziękujemy za odpowiedź, co pozwoli nam na zwiększenie jakości oferowanych przez nas usług. Pozdrawiam
To bez sensu, w tym miesiącu zrezygnuję z kolejną maszyną ( czyli ponad 1000 zł w dupę ) czyli - wypłata dla jednego pracownika z supportu zostawię sobie tylko kimsufii i pierdolę ten otsowy pseudo biznes, mam pracę, mam co jeść, spełniłem swoje wszystkie marzenia więc po chuja mi więcej? Przynajmniej nie będę się kurwa użerał z żadnymi gówniarzami. Mam dość spamu przeżarłem się kurwa tymi niedorozwojami.
więcej wiary w Cuddiego, mam do czynienia z tym Panem już 5 lat, także da radę. Sam u niego mam serwery już 2 lata ponad. ;p