• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

pozycja

pytanie

Banned User
Reaction score
0
cześć, mam wysepkę z itemkami i temple chcę aby od razu po 1 zalogowaniu postać lądowała na wysepce z itemkami, w tym celu zmienilem pozycje sampli na te z wysepki ale to nie pomaga po 1 zalogowaniu postac jest od razu w temple. W czym moze byc problem ?

Problem może tkwić w tym że źle ustawiłeś pozycję, albo jest ona pobierana prosto z configa zamiast z bazy (config.lua lub inny plik który jest odpowiedzialny za konfigurację AAC)

Dlatego ponieważ, że pierwsze logowanie postaci odbywa się w mieście. Zrób sobie nowe miasto i dodaj tą wysepke, a w bazie wpisz Update players set town_id = jakie_tam_ustawisz.

Dlaczego w ogole ludzie uzywaja jeszcze gesiora? nie mam nic do pana gesior.pl, ale to co zrobil udostepniajac swojego acc makera to popsulo otsy. A swoja droga to jest modern aac, ktory wydaje mi sie sporo lepszy, no i znacznie latwiej jest samemu go przerabiac. Przy okazji chcialbym jeszcze spytac dlaczego paxton dostal bana? Sorry za lekki offtopic

Back