Witam, wszystkich serdecznie. 
Potrzebuje waszej pomocy, bo sam nie daje rady.
Otóż siedzę już kolejny dzień z rzędu i nic się nie dzieje tzn, próbuje otrzymać plik: core.pid na Linuxie Ubuntu 12.4 32x ani na Debian 6.0 32x.
Używam takiego restartera:
Po włączeniu owego restartera i zrobieniu crasha otrzymuje owy błąd podczas restartu:
A do tego nie wiem czemu nie tworzy mi się plik core.pid mimo iz przed wlaczeniem restartera uzywam ulimit -c unlimited
Za każda pomoc serdecznie dziękuje! Jak ktoś mi pomoże rozwiązać problem jestem w stanie mu wynagrodzić $$.
PS: Sorry, jak coś źle zrobiłem, ale pierwszy raz korzystam z tego forum.
EDIT: Chyba, że ktoś posiada poradnik lub mógł by tutaj napisać jak mam stworzyć core.pid (core dump) na Debian 6.0 32x

Potrzebuje waszej pomocy, bo sam nie daje rady.

Używam takiego restartera:
Code:
ulimit -c unlimited
while true;
do
./otserv
sleep 1
done
Po włączeniu owego restartera i zrobieniu crasha otrzymuje owy błąd podczas restartu:
Code:
./restart: line 6: 528 Segmentation fault ./otserv
A do tego nie wiem czemu nie tworzy mi się plik core.pid mimo iz przed wlaczeniem restartera uzywam ulimit -c unlimited
Za każda pomoc serdecznie dziękuje! Jak ktoś mi pomoże rozwiązać problem jestem w stanie mu wynagrodzić $$.

PS: Sorry, jak coś źle zrobiłem, ale pierwszy raz korzystam z tego forum.
EDIT: Chyba, że ktoś posiada poradnik lub mógł by tutaj napisać jak mam stworzyć core.pid (core dump) na Debian 6.0 32x
Last edited: