• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Problem ze spellem.

qruczu

New Member
Reaction score
0
Witam, wie ktoś może czemu spell który zabiera mi 200 many na sec. robi mi fight i nie da się wylogować ?
Macie może jakieś pomysły jak to naprawić ? ;d

Nie jestem pewny, ale powinno pomóc.
XML:
<instant ... aggressive="0">
		...
	</instant>

Nie jestem pewny, ale powinno pomóc.
XML:
<instant ... aggressive="0">
		...
	</instant>

Niestety nie pomogło.
Co do spellu to nie moge go podać a pozatym to jest zbędne, ponieważ jest to zwykły event który zabiera mane.

@up
Jak nie możesz pomóc to nie pisz.
@up x2
nie widziałeś zwykłego eventu w spellu który zabiera mane/sec to też możesz się nie udzielać, a nie tylko potrafisz się spinać przez neta...

#qruczu
chcesz mieć poprawkę czaru, który ma być "tylko dla ciebie" to zapłać za to. tyle.

- - - Updated - - -

#qruczu
chcesz mieć poprawkę czaru, który ma być "tylko dla ciebie" to zapłać za to. tyle.

To, że szukam pomocy to odrazu musze udostępniać mój skrypt...?
Nie wiem może mnie nie zrozumieliście ale to chodzi o to że gdy event jest włączony i zabiera mane/sec to robi nam (fight) nie można się wylogować.
To cała filozofia, i nie wiem czy można to jakoś wyłączyć bez source, czy musze poszukać w źródłach.
Nie wiem po co nabijacie te posty skoro nie umiecie pomóc.

To, że szukam pomocy to odrazu musze udostępniać mój skrypt...?
a czemu mamy ci pomóc za free, skoro ty tego skryptu za free nie chcesz pokazać? przecież będziesz zarabiać smsy dzięki niemu (przyczyni się do tego, jako jedna z funkcji twojego serwera)

Nie wiem może mnie nie zrozumieliście ale to chodzi o to że gdy event jest włączony i zabiera mane/sec to robi nam (fight) nie można się wylogować.
zrozumieliśmy.
To cała filozofia, i nie wiem czy można to jakoś wyłączyć bez source, czy musze poszukać w źródłach.
źródła nie mają z tym nic wspólnego, co to w ogóle są?
Nie wiem po co nabijacie te posty skoro nie umiecie pomóc.
Może umiemy ale nie chcemy, wziąłeś to pod uwagę?

Jezeli tworzysz obiekt za pomoca createCombatObject w skrypcie owego czaru to uzyj funkcji setCombatParam i ustaw aggressive na false.
o ile zakład, że nie ogarnie co ty do niego mówisz?

@ErnestPe
jesteś naprawde pojebany, inaczej nie da się tego określić, nie chcesz pomagać to się nie udzielaj.

@Diath
doskonale wiem o co Ci chodzi lecz niestety nie pomaga.

@ErnestPe
jesteś naprawde pojebany, inaczej nie da się tego określić, nie chcesz pomagać to się nie udzielaj.
"jesteś naprawde pojebany" to jest twój jedyny argument? to dobrze, że nie na niby pichko do yebanya.

@ErnestPe

@Diath
doskonale wiem o co Ci chodzi lecz niestety nie pomaga.

Dlatego mowilem, ze nie ma sensu zgadywac w slepo, bo co z tego ze Ci powiem "zrob to i to" jak ty zaraz wrocisz i powiesz, ze "nie dziala". :(

o ile zakład, że nie ogarnie co ty do niego mówisz?

XDDD

@up
Jak nie możesz pomóc to nie pisz.
@up x2
nie widziałeś zwykłego eventu w spellu który zabiera mane/sec to też możesz się nie udzielać, a nie tylko potrafisz się spinać przez neta...

hah co za tempy chuj, bo może debilu zrobiłeś coś źle lub kurwa skąd mamy wiedzieć jakich pojebanych funkcji użyłeś O.o? mamykurwa dzwonić do tele wróżki -- "dzień dobry ja w sprawie skryptu na otlandzie, czy temu gościowi jesteśmy jakoś wstanie pomóc?" --> "widzę diabła, co znaczy, że ta osoba jest pewnie zła, widzę Ciszca, więc nie chce gadać, widzę też kartę błazna i kartę śmierci, tak widzę, ta osoba jest zbyt zła i głupia by cokolwiek powiedzieć, więc nie ma dla niej ratunku"

chociaż podaj funkcje jakich użyłeś... wgl po chuj używasz w spellu addEventów jak są kondycje do takich rzeczy przecież

Do cholery chcesz aby Ci pomogli a jak się zachowujesz?
Wbijasz na to forum jak do siebie.
Każdy grzecznie prosi byś udostępnił skrypt bo nam się nawet nie chce wyobraźić jak wyglądał ten event, myślisz że ktoś by wykorzystał ten skrypt? lol ;d

Do cholery chcesz aby Ci pomogli a jak się zachowujesz?
Wbijasz na to forum jak do siebie.
Każdy grzecznie prosi byś udostępnił skrypt bo nam się nawet nie chce wyobraźić jak wyglądał ten event, myślisz że ktoś by wykorzystał ten skrypt? lol ;d

no przecież proste, że każdy tutaj to wykorzysta no nie?

a wiecie przecież, że diath tak pomaga ludziom, a tak naprawdę kolekcjonuje wszystkie wasze skrypty i potem odpali mega server i ludzi będzie miał dużo na nim, no bo przecież proste, że ludzie zagrają na servie, który ma coś z każdego servera, no nie?

-.-

XDDD

hah co za tempy chuj, bo może debilu zrobiłeś coś źle lub kurwa skąd mamy wiedzieć jakich pojebanych funkcji użyłeś O.o? mamykurwa dzwonić do tele wróżki -- "dzień dobry ja w sprawie skryptu na otlandzie, czy temu gościowi jesteśmy jakoś wstanie pomóc?" --> "widzę diabła, co znaczy, że ta osoba jest pewnie zła, widzę Ciszca, więc nie chce gadać, widzę też kartę błazna i kartę śmierci, tak widzę, ta osoba jest zbyt zła i głupia by cokolwiek powiedzieć, więc nie ma dla niej ratunku"

chociaż podaj funkcje jakich użyłeś... wgl po chuj używasz w spellu addEventów jak są kondycje do takich rzeczy przecież

p45oT.jpg
Wiedziałem, że oglądasz wróżki na polsacie i TVN o tej godzinie!!! :D

Back