Nie jestem pewny, ale powinno pomóc.
XML:<instant ... aggressive="0"> ... </instant>
a czemu mamy ci pomóc za free, skoro ty tego skryptu za free nie chcesz pokazać? przecież będziesz zarabiać smsy dzięki niemu (przyczyni się do tego, jako jedna z funkcji twojego serwera)To, że szukam pomocy to odrazu musze udostępniać mój skrypt...?
zrozumieliśmy.Nie wiem może mnie nie zrozumieliście ale to chodzi o to że gdy event jest włączony i zabiera mane/sec to robi nam (fight) nie można się wylogować.
źródła nie mają z tym nic wspólnego, co to w ogóle są?To cała filozofia, i nie wiem czy można to jakoś wyłączyć bez source, czy musze poszukać w źródłach.
Może umiemy ale nie chcemy, wziąłeś to pod uwagę?Nie wiem po co nabijacie te posty skoro nie umiecie pomóc.
o ile zakład, że nie ogarnie co ty do niego mówisz?Jezeli tworzysz obiekt za pomoca createCombatObject w skrypcie owego czaru to uzyj funkcji setCombatParam i ustaw aggressive na false.
"jesteś naprawde pojebany" to jest twój jedyny argument? to dobrze, że nie na niby pichko do yebanya.@ErnestPe
jesteś naprawde pojebany, inaczej nie da się tego określić, nie chcesz pomagać to się nie udzielaj.
@ErnestPe
jesteś naprawde pojebany, inaczej nie da się tego określić, nie chcesz pomagać to się nie udzielaj.
@Diath
doskonale wiem o co Ci chodzi lecz niestety nie pomaga.
o ile zakład, że nie ogarnie co ty do niego mówisz?
@up
Jak nie możesz pomóc to nie pisz.
@up x2
nie widziałeś zwykłego eventu w spellu który zabiera mane/sec to też możesz się nie udzielać, a nie tylko potrafisz się spinać przez neta...
Do cholery chcesz aby Ci pomogli a jak się zachowujesz?
Wbijasz na to forum jak do siebie.
Każdy grzecznie prosi byś udostępnił skrypt bo nam się nawet nie chce wyobraźić jak wyglądał ten event, myślisz że ktoś by wykorzystał ten skrypt? lol ;d
XDDD
hah co za tempy chuj, bo może debilu zrobiłeś coś źle lub kurwa skąd mamy wiedzieć jakich pojebanych funkcji użyłeś? mamykurwa dzwonić do tele wróżki -- "dzień dobry ja w sprawie skryptu na otlandzie, czy temu gościowi jesteśmy jakoś wstanie pomóc?" --> "widzę diabła, co znaczy, że ta osoba jest pewnie zła, widzę Ciszca, więc nie chce gadać, widzę też kartę błazna i kartę śmierci, tak widzę, ta osoba jest zbyt zła i głupia by cokolwiek powiedzieć, więc nie ma dla niej ratunku"
chociaż podaj funkcje jakich użyłeś... wgl po chuj używasz w spellu addEventów jak są kondycje do takich rzeczy przecież