• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem ze spellem.

Przepraszam was bardzo ale jak ja mam się zachowywać na takie debilstwo jakie reprezentuje Seminari i ErnestPe ?
Skoro mówie że to nie zależy od mojego skryptu tylko od zwykłego tfs...
Zabieranie many/sec robi fight więc prosze was nie róbcie już z sibie takich idiotów (mówie oczywiście o Seminari i ErnestPe)
Tyle ode mnie, bo widze że wypowiadają się głównie osoby które chcą się pospinać przez neta bo nic innego nie umieją, i nie mówie tutaj o wszystkich.

@down
0.3.6pl1

Last edited:
Przepraszam was bardzo ale jak ja mam się zachowywać na takie debilstwo jakie reprezentuje Seminari i ErnestPe ?
Skoro mówie że to nie zależy od mojego skryptu tylko od zwykłego tfs...
Zabieranie many/sec robi fight więc prosze was nie róbcie już z sibie takich idiotów (mówie oczywiście o Seminari i ErnestPe)
Tyle ode mnie, bo widze że wypowiadają się głównie osoby które chcą się pospinać przez neta bo nic innego nie umieją, i nie mówie tutaj o wszystkich.

to może wielki ogarze napiszesz nam jaką masz versje tfs'a O.o i co mamy wgl ci zgadywać co masz zjebane w source?

jakoś kurwa w moim tfsie wszystko ładnie działa O>OOOO

Back