• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Świadomy sen

btw. w snach ponoć nie da się czytać, tzn nie widzisz dokładnych liter

ps. no chyba, że napierdalasz skrypty i zaśniesz przed kompem, to może przez jakiś czas będzie ci latał przed oczami xd

Kurde albo jestem nie normalny albo co 2 może 3 dzień mam taki sen... Myślałem do tej pory, że to normalne.

Troche o "podrozach astralnych":

[video=youtube;Boj-ieMYa_Q]http://www.youtube.com/watch?v=Boj-ieMYa_Q[/video]

mój pierwszy swiadomy sen byl z 10 lat temu.
Pamietam go do dzisiaj bardzo dobrze.
Biegalem po podworku jak to dzieciaki biegaja i nagle uswiadomilem sobie ze to moze byc sen. Odbieglem od wszystkich i wykrzyczalem cos bardzo glosno. Widzialem siebie z gory , pozniej probowalem to zatrzymac ale moja swiadomosc zaczynala sie unosic coraz wyzej jak balon a cialo ze snu zostalo na dole.
Obudzilem sie i wiedzialem ze to nie byl zwykly sen ; )

Zdaje sie ze troche googlowalem na ten temat i pozniej probowalem takie sny wywolac i mi sie udawalo ; ) teraz tego nie robie bo nie jest mi to do szczescia potrzebne.
Mialem tez czas kiedy dopadal mnie paraliz senny i nie moglem sie podniesc ; p
Na poczatku myslalem ze to jakies duchy czy cos ale poczytalem o tym zebralem fakty "do kupy" no i teraz juz od 3 lat chyba mi sie nic podobnego nie wydarzylo

Istnienia OOB tez nie wykluczam ale nic takiego mnie nie spotkalo nigdy

btw. w snach ponoć nie da się czytać, tzn nie widzisz dokładnych liter

ps. no chyba, że napierdalasz skrypty i zaśniesz przed kompem, to może przez jakiś czas będzie ci latał przed oczami xd

Kiedys probowalem "obalic ten mit" i mi sie udalo

Kurde albo jestem nie normalny albo co 2 może 3 dzień mam taki sen... Myślałem do tej pory, że to normalne.

jak masz iq -10 to na pewno

Mialem tez dziewczyne ktora twierdzila ze sila woli (po wielu treningach) udalo jej sie poruszyc lyzke ( telekineza)

Na codzien nie przyznawal bym sie do takich rzeczy ale skoro ktos juz poruszyl ten temat to ma za swoje ; p

Mi też, tzn jak za długo siedziałem przy kompie to potem mi się sniło, że piszę skrypta na wyciąganie z bazy danych jakiś wartości do lua i dokładnie widziałem literki, polecenia, ale było jedno ale, gdy coś naprawiłem to to wracało do pierwotnego stanu po paru sekundach, jakby nie mogło się zapisać ;p
Poprostu obraz mi widać utkwił w głowie tego i już, wgl to potwierdza, że nie da się czytać nowych rzeczy w snach, bo mózg nie może wymyśleć nowego tekstu i go nam zwizualizować, jak już czytamy takie coś to na 100% czytaliśmy to normalnie już kiedyś, nie będąc w śnie.

O w kurwę, nie wiem czy mi uwierzycie czy nie ale przed chwilą się wybudziłem z świadomego snu (znaczy nie do końca), w jedną noc to osiągnąłem. Jest metoda którą można to osiągnąć w jedną noc. A chodzi mniej więcej o to aby spełniać kilka warunków 1. być bardzo zmęczonym 2. wygodnie się położyć tak abyśmy nie zmieniali pozycji (bardzo ważne) 3. zamykamy oczy i skupiamy się na liczeniu do 30 (30 sekund) potem na 2-3 sekundy otwieramy. I tak do skutku aż po którymś tam otwarciu oczu już świadomie śnić, u mnie było tak: zamykałem tak oczy jakies 50-100 razy nie jestem w stanie tego dokładnie określić i nagle poczułem ciarki na całym ciele i osiągnąłem coś co się nazywa zdrętwieniem sennym wszystkie części ciała są tak ciężkie że nie da się nimi ruszyć, i straciłem świadomość to uczucie zdrętwienia było strasznie dziwne nie byłem ani w śnie ani nie mogłem się ruszać chociaż byłem świadomy wydaję mi się też że zaraz przed stratą przytomności doszedłem do fazy REM(szybkie ruchy gałek ocznych). Nie był to do końca świadomy sen ale pierwszy raz w życiu byłem świadomy podczas pierwszych faz zasypiania. Jutro też spróbuje i powiem czy są efekty. Aha i co do tych warunków to nie możecie myśleć o niczym innym jak o liczbach, nie możecie nawet na chwile pomyśleć o czymkolwiek innym.

Jak napisano to zależy od "poziomu zaawansowania osoby śniącej" , oczywiście że takie coś istnieje i działa, ja jak zaczynałem taki świadomy sen w 100% udało mi się "stworzyć" na parę sec potem parę min, pomagałem sobie przy tym "transami autohipnotycznymi" - pomagało, A efekt jaki się udało zdobyć był naprawdę znakomity, świat i jak i odczucia były tak realistyczne że nie było opcji odróżnić tego od rzeczywistego świata , parę tyg później skończyłem z tym i zająłem się bardziej Autohipnoza w samodoskonaleniu się.

mój pierwszy swiadomy sen byl z 10 lat temu.
Pamietam go do dzisiaj bardzo dobrze.
Biegalem po podworku jak to dzieciaki biegaja i nagle uswiadomilem sobie ze to moze byc sen. Odbieglem od wszystkich i wykrzyczalem cos bardzo glosno. Widzialem siebie z gory , pozniej probowalem to zatrzymac ale moja swiadomosc zaczynala sie unosic coraz wyzej jak balon a cialo ze snu zostalo na dole.
Obudzilem sie i wiedzialem ze to nie byl zwykly sen ; )

Zdaje sie ze troche googlowalem na ten temat i pozniej probowalem takie sny wywolac i mi sie udawalo ; ) teraz tego nie robie bo nie jest mi to do szczescia potrzebne.
Mialem tez czas kiedy dopadal mnie paraliz senny i nie moglem sie podniesc ; p
Na poczatku myslalem ze to jakies duchy czy cos ale poczytalem o tym zebralem fakty "do kupy" no i teraz juz od 3 lat chyba mi sie nic podobnego nie wydarzylo

Istnienia OOB tez nie wykluczam ale nic takiego mnie nie spotkalo nigdy

jak masz iq -10 to na pewno

Mialem tez dziewczyne ktora twierdzila ze sila woli (po wielu treningach) udalo jej sie poruszyc lyzke ( telekineza)

Na codzien nie przyznawal bym sie do takich rzeczy ale skoro ktos juz poruszyl ten temat to ma za swoje ; p

Nie wiem co do świadomego śnienia ma iq... Ale jak już poruszyłeś ten temat to muszę Ci powiedzieć, że moje iq to minimum 50 bo potrafię pisać i mówić.

O kurwa dzieci z daunem też czasem umieją pisać i czytać i nawet biegać i pewnie lepsi w sporcie są od ciebie, a czasem bywa, że mają iq poniżej 40, rzadko ale jednak O.o

Nie wiem co do świadomego śnienia ma iq... Ale jak już poruszyłeś ten temat to muszę Ci powiedzieć, że moje iq to minimum 50 bo potrafię pisać i mówić.

to juz mozna mowic o sukcesie

Back