Be A Mafia
New Member
- Reaction score
- 2
Znowu się niestety wypowiem.
Stwierdzenie winny się tłumaczy, jest stwierdzeniem debili. Używając go pewnie go nie rozumiesz, dlatego podam przykład. Uważam że jesteś idotą ponieważ stosujesz idiotyczne stwierdzenia, a idąc twoją teorią że winny się tłumaczy, wypowidając się na ten temat utrwalisz wyłącznie to co napisałem. Nie odzywając się na ten temat znaczy że się zgadzasz i też wyjdziesz na idiotę. Podobne to jest do pytania: "Czy twoi rodzice wiedzą że jesteś pedałem?". Stosując takie argumenty pokazujesz tylko swóją niewiedze, głupote.
Fakt że przez jakiś czas spoffowałem, przynajmniej próbowałem. Przyznałem się nawet xinnowi (było troche "ale"), dostałem bana na miesiąc i to odczekałem, proste.
Znowu pojawiają się posty bez dowodów tylko z przypuszczeniami. Tak płace xinnowi 1000 zł miesięcznie i nie mam bana, jeszcze gratis daje mi możlwość zbanowania trzech dowolnych serwerów, dlatego większość z Was ma tam bana. Ale na serio przynajmniej z mojej strony uważam że z xinnem mam dobre relacje, mimo że dość ostro ze sobą rywalizujemy (nie wiem jak on uważa). Jest to jedna z osób która się naprawdę zna nad tym co robi i z tego co wiem był jedną z pierwszą osób związanych z tworzeniem OTS na poważnie.
Osoby które się szanują i mają jakieś pojęcie na tym co robią już dawno nie wypowiadają się na polish board, a jak już to od czasu do czasu tak jak ja. Zostały tylko trolle i hejty, nieudacznicy którzy myślą że są fajni jak potrafią napisać prosty skrypt lua lub php, jak przyjdzie co do czego to jedyny OTS jaki potrafią puścić to z punktami dla gildi, każdy kto tak robi jest dla mnie załosny i nie ma sensu z nim dyskutować. Ja kiedyś dawałem punkty dla gildi, ale szybko się opamiętałem. Może to się niektórym wydać dziwne ale nie wszyscy stoją w miejscu tak jak osoby wypowiadające się tutaj. To że rok temu miałem problemy z znaleźieniem powodu prostego crasha to historia. Otsami na stałe zajmuje się od 2011 roku, doświadczenie zdobyłem przez ponad półtora roku ciężkiej pracy, a nie spamowania w każdym temacie na otlandzie.
Dostałeś bana raz za spoofa - ok, xinn może odpuścić, zrobiłeś to drugi raz odpuścił(nie mówiąc o tym, że robiłeś to na każdym serwerze), płacić hmm pamiętam stare czasy jak zaczynałeś z narvią i prosiłeś się o sposoby na crashe, fixy, wszystko. Kupiłeś tak:
- Samme - płaciłeś mu za pomoc w łataniu silnika(z tego co mi gadał, teraz czysty silnik zawdzięczasz tylko sobie), a ze mnie się pytałeś na gg czy mam pomysł jak się jego pozbyć(bo kod 3,66 nalezał do niego),
- Semminari - kupiłeś od niego real mape, praktycznie idealną w której trzeba było wprowadzać drobne poporawki, których semmi nie zdążył zrobić,
- Gracze - przekupiłeś ich darmowym ventrilo, mogę Ci tu skopiować rozmowy liderów ze mną jak pisali, zresztą nie tylko pisali bo gadali na vt "jaki ty jesteś lizodup",
- Xinn podejrzewam, że też przekupiłeś,
- 2/4 hosterów otsów - każdy na Ciebie cięty, czemu?
Siedziałeś na vt z różną wiarą i gadałeś jaki to ty nie jesteś fajny wywalając serwery i odliczając im na vt, mieli Cię za kompletnego dzieciaka(nie mówiąc już o tym dziewiczym głosie na vt), latałeś po serwerach crashowałeś,
zjezdzales baze/procka a teraz się kurwa dziwisz czemu każdy na Ciebie naskakuje?
Odbiegając od $$, wrogach, co to ma być kurwa za news w którym w nagrodę za crashe dajesz dodatkowego expa, możesz to zrobić zupełnie normalnie jakiś proste mnożenie, dzielenie, a ty wpierdalasz pierwiastkowanie jakieś, nie wiadomo po co i co chcesz tym pokazać...
IDŹ SIĘ LECZ
@Elder Czokii czytam już któryś temat w którym się wypowiadasz i nic do niego nie wnosisz, jesteś "gównem" w tym wszystkim więc lepiej będzie jak po prostu się zamkniesz.
Lepiej puścić serwer z punktami niż rozdawać pare tysięcy złotych, zaraz gracze się przyzwyczają i jak serwer nie będzie rozdawał darmowej kasy to nie będzie na TOPIE, mimo dopracowania i 100% wkładu. Już miałem sytuację w której jeden lider mi napisał, że jak ma grać to mam mu vt kupić, bo inwob tak robił... a ten lider to asrock z destiny i daolx z fatum.
Last edited: