• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[TFS 1.2] TeamBattle + King of the Hill - Server Events

OP
OP
Fablow

Fablow

Intermediate OT User
Content Editor
Joined
May 7, 2008
Messages
1,568
Solutions
6
Reaction score
138
Location
Canada
GitHub
Fablow77
Add me on Discord, I can help on there. My time is limited so don't expect a response right away.
 

Shadow_

Veteran OT User
Joined
Jun 2, 2018
Messages
921
Solutions
30
Reaction score
346
tried teambattle event it worked without errors but red and blue teams same team players can attack each others and when someone die it is not added that he died so he bug the whole event
 
OP
OP
Fablow

Fablow

Intermediate OT User
Content Editor
Joined
May 7, 2008
Messages
1,568
Solutions
6
Reaction score
138
Location
Canada
GitHub
Fablow77
tried teambattle event it worked without errors but red and blue teams same team players can attack each others and when someone die it is not added that he died so he bug the whole event

Did you install it correctly and make sure its configured for your map? I tested it before I put in my old server and I have never had a problem.
 

Shadow_

Veteran OT User
Joined
Jun 2, 2018
Messages
921
Solutions
30
Reaction score
346
Did you install it correctly and make sure its configured for your map? I tested it before I put in my old server and I have never had a problem.
yeah iam sure i did
 

Joriku

Working in the mines, need something?
Premium User
Joined
Jul 16, 2016
Messages
938
Solutions
10
Reaction score
268
Location
Sweden
YouTube
Joriku
@Znote how do you make an event tab connected with Team Battle?
an example: "Team Battle will start in X days, XHours, XMin, XSeconds"
 
OP
OP
Fablow

Fablow

Intermediate OT User
Content Editor
Joined
May 7, 2008
Messages
1,568
Solutions
6
Reaction score
138
Location
Canada
GitHub
Fablow77
Note: Some Functions may not work if haven't installed them. My distro is heavily modified so I don't have any problem, also I tested on TFS 1.2 and OTX 0.3.7 and never had a problem without editing sources.
 

RusasKii

Member
Joined
Dec 27, 2008
Messages
16
Reaction score
6
Code:
>
>> Loading config: config.lua
>> Establishing database connection... MySQL 10.3.6
>> Running database manager
> Optimizing table myaac_monsters... [success]
>> Loading vocations
>> Loading items
>> Loading script systems
>> Loading lua libs
[Warning - Event::checkScript] Event onThink not found. scripts/koh.lua
>> Loading lua scripts
>> Loading monsters
>> Loading lua monsters
>> Loading outfits
>> Checking world type... PVP-ENFORCED
>> Loading map
> Map size: 34143x33812.


Solved. Sorry.

Code:
rusaskii has logged in.
ERROR: King of the Hill is already running.
[Error - GlobalEvents::think] Failed to execute event: King of the Hill
> Broadcasted message: "King of the Hill will begin in 4 minutes! Head to the teleport to join the event."

after !teambattle cancel
 
Last edited:

ssiwyy158

Member
Joined
Jan 24, 2011
Messages
123
Solutions
2
Reaction score
13
Teambattle: When the event starts, the client throws the debug :( There are no errors in the console TFS 1.2 pls help me
 

jonasu

Active Member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
132
Solutions
1
Reaction score
34
Location
Stockholm, Sweden
Teambattle: When the event starts, the client throws the debug :( There are no errors in the console TFS 1.2 pls help me
Sama here. Even though the characters are spawned and teleported correctly. Client 8.6 and nekiro downgrade
 
Last edited:
OP
OP
Fablow

Fablow

Intermediate OT User
Content Editor
Joined
May 7, 2008
Messages
1,568
Solutions
6
Reaction score
138
Location
Canada
GitHub
Fablow77
Teambattle: When the event starts, the client throws the debug :( There are no errors in the console TFS 1.2 pls help me

Sama here. Even though the characters are spawned and teleported correctly. Client 8.6 and nekiro downgrade

The only thing I can think of is the outfit conditions that would be debugging your client. If someone would like to convert to make it work on 8.60, be my guest, however I do not have time to look into it.
 

jonasu

Active Member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
132
Solutions
1
Reaction score
34
Location
Stockholm, Sweden
The only thing I can think of is the outfit conditions that would be debugging your client. If someone would like to convert to make it work on 8.60, be my guest, however I do not have time to look into it.
Thanks for replying. Any idea where to start?
I'm guessing this is the code in question..

Lua:
CONDITION_TEAM_A_MALE = createConditionObject(CONDITION_OUTFIT)
setConditionParam(CONDITION_TEAM_A_MALE, CONDITION_PARAM_TICKS, -1)
addOutfitCondition(CONDITION_TEAM_A_MALE, 0, 131, TEAM_BATTLE_A.color, TEAM_BATTLE_A.color, TEAM_BATTLE_A.color, TEAM_BATTLE_A.color)

CONDITION_TEAM_A_FEMALE = createConditionObject(CONDITION_OUTFIT)
setConditionParam(CONDITION_TEAM_A_FEMALE, CONDITION_PARAM_TICKS, -1)
addOutfitCondition(CONDITION_TEAM_A_FEMALE, 0, 139, TEAM_BATTLE_A.color, TEAM_BATTLE_A.color, TEAM_BATTLE_A.color, TEAM_BATTLE_A.color)

CONDITION_TEAM_B_MALE = createConditionObject(CONDITION_OUTFIT)
setConditionParam(CONDITION_TEAM_B_MALE, CONDITION_PARAM_TICKS, -1)
addOutfitCondition(CONDITION_TEAM_B_MALE, 0, 131, TEAM_BATTLE_B.color, TEAM_BATTLE_B.color, TEAM_BATTLE_B.color, TEAM_BATTLE_B.color)

CONDITION_TEAM_B_FEMALE = createConditionObject(CONDITION_OUTFIT)
setConditionParam(CONDITION_TEAM_B_FEMALE, CONDITION_PARAM_TICKS, -1)
addOutfitCondition(CONDITION_TEAM_B_FEMALE, 0, 139, TEAM_BATTLE_B.color, TEAM_BATTLE_B.color, TEAM_BATTLE_B.color, TEAM_BATTLE_B.color)
 
Top