Antibot doesnt work!

alectrona94

Member
Joined
Aug 10, 2019
Messages
127
Best answers
0
Reaction score
7
Location
Egypt

ive used this script in my TFS 0.4, actually i get no errors on the console, every script is placed right, ive waited the 60 sec and have decrease it to test the system but actually nothing really appears on my screen, when i type .!antibot it says thats its not yet ready, checked all the storage's ID ive if the id is duplicated and nope couldnt find anything, if anyone knows what is the error exactly or its something related to the main scripts i will more than glad because ive been 2 days trying to figure where's the error from, one more thing because i dont wanna make another thread, the exp gained from other players is working but for higher levels, i mean if i got level 100 killed level 150 he get exp, if the killed level 99 he doesnt get any level, tried to changed the threshold ratios and baam nothing happend..
 
Last edited:

tibiaoldtimes

New Member
Joined
Jan 26, 2019
Messages
3
Best answers
0
Reaction score
0
I would suggest that you modify the client and server sources to run "different" custom client version.
Change encryption and to make it even more safe from cheating you could change item ID's.
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
As I said before this script works properly for TFS 0.4 so you can check few things in your server and retest it.
Does players start with any custom storage?
Check for duplicated storage values in your server scripts.
Have you added any custom flags to players? in data\XML\groups.xml
Try updating your database in phpmyadmin or remove it then re-add.
Try the script with just one online player maybe it takes longer or bugged when you have many online.
Add fresh login.lua/TFS.exe to your server and test the script.

I can't know the issue since you don't get any console errors and you have many source edits/custom Lua scripts can be any of them which cause the issue.
Test all this and then reply here so if it worked or not so I can at least know the problem.
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
Set min/max LevelThresholdForKilledPlayer in your config.lua to "0" that will disable it then test if you get exp or not.
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
Then set minLevelThresholdForKilledPlayer to 0 and test if you'll get from low levels or not.
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
If you used the right libraries/includes, Visual studio 2010 and boost_1_53_0 you'll never get any compiling errors with 0.4.
I can compile it to you for now if you wanna link me to your source files.
 
OP
alectrona94

alectrona94

Member
Joined
Aug 10, 2019
Messages
127
Best answers
0
Reaction score
7
Location
Egypt

<3
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
With what LevelThresholdForKilledPlayer rates?
in your config.lua enable this
Lua:
gainExpFromSameIp = true
 
Top