Error not specified when loading map

kuhi

Well-Known Member
Joined
Aug 26, 2012
Messages
65
Reaction score
12
I just edited my map, I loaded the tibia 7.60 files as RME requested, the npcs and monsters.

Everything was looking good, I was able to save the project several times after hours of edit

When I run the server, I get this error:
36932

My RME version is 3.5

Any ideas? I just spent all day with map editor...
 

check

New Member
Joined
Jun 12, 2019
Messages
7
Reaction score
2
You have to put breakpoints in your sources where map is parsed and check what is causing error.
 

check

New Member
Joined
Jun 12, 2019
Messages
7
Reaction score
2
I meant to put some cout << "break 1"; in your sources where map is parsing, not compile in debug mode.
 
OP
kuhi

kuhi

Well-Known Member
Joined
Aug 26, 2012
Messages
65
Reaction score
12
I meant to put some cout << "break 1"; in your sources where map is parsing, not compile in debug mode.
Yea bro sorry I didn't have time today to update the post.

I just debugged in VS and it breaks at boost libs when loading the map, but the error is like a memory address was not able to allocate and the memory address itself like 0x012345 but no more details...

I just found a better map today so nvm.. it would be nice to learn what happens but not going to invest more time on this.. already lost many hours with this useless map xD

Thank you everyone who helped! @check @Discovery
 
OP
kuhi

kuhi

Well-Known Member
Joined
Aug 26, 2012
Messages
65
Reaction score
12
If someone is interested, I got some extra time today and decided to answer my question debugging the project..
Found this: The map was saved with a different items.otb version, an upgraded items.otb is required.
Hope this helps :)
 
Top