Linux Guild Logo Missing

Falacchi

New Member
Joined
May 3, 2011
Messages
74
Solutions
3
Reaction score
3
Hello guys,
I have already tried in several tutorials and already tried to change several pages (guild.php / guild_image.php) and it does not work!
It always looks like this:

TxFFKT4.jpg

Note: I already gave chmod -R 777 html
and on the www too
Someone with a good heart can help me?
I thank the attention
 

Catalyst

whoU
Joined
May 12, 2017
Messages
69
Solutions
3
Reaction score
15
GitHub
xCatalyst
Do you have the default guild image in C:\xampp\htdocs\images\default_guild_logo.gif?

Edit : Sorry, I didnt read u were on linux, its a different file location which I dont know myself.
 

slaw

Developer
Joined
Aug 27, 2007
Messages
3,256
Solutions
95
Reaction score
739
Location
Germany
GitHub
slawkens
Change content of your pages/guild_image.php to this:
Code:
<?php
if(!defined('INITIALIZED'))
    exit;
$guild_id = (int) $_REQUEST['id'];
$guild = new Guild($guild_id);
$guildLogo = $guild->getGuildLogo();
$guildLogoInfo = explode(';', $guildLogo, 3);
$image = array();
$image['content_mtime'] = $guildLogoInfo[0];
var_dump($guild->getName(), strlen(base64_decode(substr($guildLogoInfo[2], 7));));
die();

Now visit your site: your_domain.com/guild_image.php?id=5, where 5 is id of your existing guild.

And tell me the result.

Also, is your guild_logo column in guilds table in database empty?
 

villelagui

C++ Programmer
Joined
May 16, 2009
Messages
27
Reaction score
3
Location
Brasil
Change content of your pages/guild_image.php to this:
Code:
<?php
if(!defined('INITIALIZED'))
    exit;
$guild_id = (int) $_REQUEST['id'];
$guild = new Guild($guild_id);
$guildLogo = $guild->getGuildLogo();
$guildLogoInfo = explode(';', $guildLogo, 3);
$image = array();
$image['content_mtime'] = $guildLogoInfo[0];
var_dump($guild->getName(), strlen(base64_decode(substr($guildLogoInfo[2], 7));));
die();

Now visit your site: your_domain.com/guild_image.php?id=5, where 5 is id of your existing guild.

And tell me the result.

Also, is your guild_logo column in guilds table in database empty?


I got the same problem as his, and yes my guild_logo column is empty
 
Top