Haste gives haste symbol

mackerel

Active Member
Joined
Apr 26, 2017
Messages
336
Best answers
12
Reaction score
49
How original tibia haste symbol looks like since i never played simple tibia i always played on naruto servers so i dont know how originally it should look like

Who knows maybe
you misunderstood.

once you open the picture and save it again, it can be saved in different formats and with different quality, if the resolution is lower compared to original it might not read your icons properly

and with regards to positioning, you can read this

 
OP
SixNine

SixNine

Banned User
Joined
Dec 12, 2018
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
17
you misunderstood.

once you open the picture and save it again, it can be saved in different formats and with different quality, if the resolution is lower compared to original it might not read your icons properly

and with regards to positioning, you can read this

you misunderstood.

once you open the picture and save it again, it can be saved in different formats and with different quality, if the resolution is lower compared to original it might not read your icons properly

and with regards to positioning, you can read this

Okay so
  1. Im using pic file that a lot of projects are using it to, completely same file and for them it works
  2. I just looked into it and speed icon is same on 8.60 default pic file
  3. If i saved with different format like you say it shouldn't show another icons but pk, pz and etc appears in game.
 
OP
SixNine

SixNine

Banned User
Joined
Dec 12, 2018
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
17
Okay so
  1. Im using pic file that a lot of projects are using it to, completely same file and for them it works
  2. I just looked into it and speed icon is same on 8.60 default pic file
  3. If i saved with different format like you say it shouldn't show another icons but pk, pz and etc appears in game.
bump
 

mackerel

Active Member
Joined
Apr 26, 2017
Messages
336
Best answers
12
Reaction score
49
Try This

Lua:
local combat = Combat()
combat:setParameter(COMBAT_PARAM_EFFECT, CONST_ME_MAGIC_GREEN)
combat:setParameter(COMBAT_PARAM_AGGRESSIVE, false)

local condition = Condition(CONDITION_HASTE)
condition:setParameter(CONDITION_PARAM_TICKS, 33000)
condition:setFormula(0.3, -24, 0.3, -24)

function onCastSpell(creature, variant)
    creature:addCondition(condition)
    return combat:execute(creature, variant)
end
 
OP
SixNine

SixNine

Banned User
Joined
Dec 12, 2018
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
17
Try This

Lua:
local combat = Combat()
combat:setParameter(COMBAT_PARAM_EFFECT, CONST_ME_MAGIC_GREEN)
combat:setParameter(COMBAT_PARAM_AGGRESSIVE, false)

local condition = Condition(CONDITION_HASTE)
condition:setParameter(CONDITION_PARAM_TICKS, 33000)
condition:setFormula(0.3, -24, 0.3, -24)

function onCastSpell(creature, variant)
    creature:addCondition(condition)
    return combat:execute(creature, variant)
end
Nop nothing. I found small progress
condition:setParameter(CONDITION_PARAM_BUFF_SPELL, true)
gives some kind of icon which is just black, but still not a speed icon.
34815
 

Xagul

deathzot.net
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,296
Best answers
1
Reaction score
991
Since you added the buff icon and it shows a black square, that means the way your icons are formatted in the .pic file is incorrect. You might have to start over with a new pic and add your changes 1 by 1 until you figure out what change is causing it to break. My best guess is that one of your icons is bigger than it used to be which pushes the image over causing the client to pull a blank square where there used to be an icon.
 
OP
SixNine

SixNine

Banned User
Joined
Dec 12, 2018
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
17
Since you added the buff icon and it shows a black square, that means the way your icons are formatted in the .pic file is incorrect. You might have to start over with a new pic and add your changes 1 by 1 until you figure out what change is causing it to break. My best guess is that one of your icons is bigger than it used to be which pushes the image over causing the client to pull a blank square where there used to be an icon.
Well default tibia .pic file doesnt show haste symbol either. So its not .pic file
34879
 

Xagul

deathzot.net
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,296
Best answers
1
Reaction score
991
That's odd, I wonder if the dat or spr contains any info on those symbols then... I would have to dig a bit to find out for sure.
 
OP
SixNine

SixNine

Banned User
Joined
Dec 12, 2018
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
17
That's odd, I wonder if the dat or spr contains any info on those symbols then... I would have to dig a bit to find out for sure.
I would be great to get the answer
 

whiteblXK

Premium User
Premium User
Joined
Apr 20, 2011
Messages
305
Best answers
7
Reaction score
15
Location
Poland
Use
Code:
condition:setParameter(CONDITION_PARAM_SHOWICON, true)
 
Top