Na logike, nie chodzi mi o takie coś, po prostu w tematach tego typu wszedł by xinn i napisał, to moja lista, więc będę sobie spoofował... a nie, że on się tego wypiera...
Nikt nikomu nie musi się tłumaczyć

Na logike, nie chodzi mi o takie coś, po prostu w tematach tego typu wszedł by xinn i napisał, to moja lista, więc będę sobie spoofował... a nie, że on się tego wypiera...
Xinn masz log zone na hexanie
Ale jebie mnie to haha ja ci pisałem ze ci zaplace jak dasz mi spokoj ;d wręcz błagałem! ale pierdole to ;d
Dobrego spoofowania nikt nie wykryje, bo wszystko co wysyła komputer na zewnątrz wolno manipulować, więc dane o ilości online, postacie online wolno zmieniać wedle woli.Przedstaw dowod i idz z tym na forum.
Dobrego spoofowania nikt nie wykryje, bo wszystko co wysyła komputer na zewnątrz wolno manipulować, więc dane o ilości online, postacie online wolno zmieniać wedle woli.
I co z tego ze mam? Osoby, ktore wylaczyly klienta (trenuja na trainach np.) nie sa wliczani do ilosci graczy online.
@up:
Ploteczki i ploteczki... Od 2 lat slysze to samo. Od 2 lat powtarzam to samo - uwazasz ze spoofuje? Przedstaw dowod i idz z tym na forum. Do tej pory nie doczekalem sie takiego tematu bo po prostu jest to zwykle zawistne gadanie bzdur/sianie plotek.
Tak samo jak nigdy nie doczekalem sie zadnego dowodu w sprawie moich wielu rzekomych korupcji.
Nie twierdzę że spoofujesz i mam głęboko to wszystko w dupie, ale wkurza mnie gadanie innych jacy to oni są uczciwi...
Dobrego spoofowania nikt nie wykryje, bo wszystko co wysyła komputer na zewnątrz wolno manipulować, więc dane o ilości online, postacie online wolno zmieniać wedle woli.
@down
Gdzie błąd? Jeśli skrypt/program jest dobrze napisany, to komputer nie może zrobić błędu - ale osobiście nie polecam kłamać - bo jak gracz wbije na serwer, to będzie wiedział co się święci. Spoof jest dla tych, którzy nie umieją sobie poradzić sami w świecie OT.
Xinn To samo pisałem do ciebie , miałeś mi pokazać na moim serwerze chociaż jedną postać która "spofuje"/ zalogowana np dłużej niż 20 godzin , na początku dostałem odpowiedź : że niby codziennie włączam magebomba , a później jak prośiłem o dowody wgl nie odpisywałeś . Teraz poprostu olewam cała tą sytuacje i od ponad pół roku jak tylko dostane bana , zmienniam ip . Choc wiem że ban jest nie sprawiedliwy bo na swoim serwerze mam dokładnie w liczniku pokazane kto na serwerze jest zalogowany a kto trenuje na "no login" oraz save global co dziennie . Pewnie według ciebie dalej włączam codziennie prezez ponad rok na moim serwerze magebomba poto aby zwiększyć liczbe online graczy ....@bot:
Spoofowal? A pokaz mi, ktory moj serwer w jakikolwiek sposob oszukuje. Przedstaw jakikolwiek dowod na forum. WYZYWAM CIE!
Xinn na początku dostałem odpowiedź : że niby codziennie włączam magebomba , a później jak prośiłem o dowody wgl nie odpisywałeś .
a niby po co miał ci odpisywać by stracić hajs i zyskać szacuneczek ?
stara dobrze wyglądająca lista polskich serverów jak to jeszcze administrator nie ingerował w liste...
otservlist.org - Open Tibia Server
Xinn To samo pisałem do ciebie , miałeś mi pokazać na moim serwerze chociaż jedną postać która "spofuje"/ zalogowana np dłużej niż 20 godzin , na początku dostałem odpowiedź : że niby codziennie włączam magebomba , a później jak prośiłem o dowody wgl nie odpisywałeś . Teraz poprostu olewam cała tą sytuacje i od ponad pół roku jak tylko dostane bana , zmienniam ip . Choc wiem że ban jest nie sprawiedliwy bo na swoim serwerze mam dokładnie w liczniku pokazane kto na serwerze jest zalogowany a kto trenuje na "no login" oraz save global co dziennie . Pewnie według ciebie dalej włączam codziennie prezez ponad rok na moim serwerze magebomba poto aby zwiększyć liczbe online graczy ....