Map and minimap both black in Remere's Map Editor

DaBlauwk

Psychedelic
Joined
Jun 9, 2014
Messages
33
Best answers
0
Reaction score
1
Location
The Moon
Hello

Trying to edit 8.6 real map with Remere's Map Editor but I have problem for which I can't find a solution.
The map loads and works ingame, but is black in rme.
I've tried different versions of rme, tried ctrl + m, tried importing on new map tried switching floors. Nothing.
Minimap is also black.
On the lower bar it says nothing.
Found the map from a datapack - [8.6] Bynera.com/Zaneria.pl - Very Good Real Map - download only HERE!

plshelpthx<3
 

Attachments

Beto06

Excellent OT User
Joined
Jun 18, 2011
Messages
768
Best answers
4
Reaction score
995
Location
Brazil
Edit> Find on Map> Find Everything, click on something on the little panel
 

WibbenZ

Global Moderator
Staff member
Global Moderator
Joined
Oct 16, 2008
Messages
6,214
Best answers
224
Reaction score
1,170
Location
Sweden
Hello

Trying to edit 8.6 real map with Remere's Map Editor but I have problem for which I can't find a solution.
The map loads and works ingame, but is black in rme.
I've tried different versions of rme, tried ctrl + m, tried importing on new map tried switching floors. Nothing.
Minimap is also black.
On the lower bar it says nothing.
Found the map from a datapack - [8.6] Bynera.com/Zaneria.pl - Very Good Real Map - download only HERE!

plshelpthx<3
When it comes to an RL map you can use ctrl+g (or find Go to position ~ in the menu) and enter 32000, 32000, 7 that should send you to somewhere in Thais.
 
OP
DaBlauwk

DaBlauwk

Psychedelic
Joined
Jun 9, 2014
Messages
33
Best answers
0
Reaction score
1
Location
The Moon
Will try both when I get home from work. Ty

Edit> Find on Map> Find Everything, click on something on the little panel
I love you this worked!
Didn't try the other one because finding everything worked I love ya'll <3
 
Last edited by a moderator:

WibbenZ

Global Moderator
Staff member
Global Moderator
Joined
Oct 16, 2008
Messages
6,214
Best answers
224
Reaction score
1,170
Location
Sweden
Will try both when I get home from work. Ty


I love you this worked!
Didn't try the other one because finding everything worked I love ya'll <3
Both ways work, but going to a position is great if you wanna ex go to Edron and not end up in Venore xD
You can also use ctrl+t and click on the town you wanna go to(depending on how updated your RME is) and hit the goto button or something like that.
 
Top