• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szukam Real Mapy 8.54

ale z czym tu się można nie zgadzać? prawo to prawo. chyba że sam go nie znasz i sam sobie wymyślasz :D

Hmm no ale to jest layout pod nazwą Asta v6. a Asta to jest chłop z.. Brazylii? to co on będzie wiedział że tu(to chyba polski ots) jakaś hirtera sobie go używa?:D
bo przecież nikt inny nie pójdzie z tym na policje skoro to nie jego lay.
więc jest bezkarny

a tak z ciekawości jakby przyszło się sądzić takiemu gościowi to co może stracić?

o ile mi wiadomo to ostatnio GM Asta był polakiem, chcesz to sprawdzić jego posty pozwalam, pozatym on go tylko ripnął lol
a działa to w ten sposób, że pisze mail do właściciela praw autorskich, a on później kontaktuje się z właścicielem danego serwisu (nie ma odpowiednich danych to z abuse danej sieci) i oczekuje dowodu zakupu lub czegoś takiego - nie ma, to zaczyna się zabawa

w pierwszej kolejnosci wysyla pismo do serwisu lamiacego prawa autorskie ze stosowna informacja oraz ostrzezeniem o podjeciu ewentulanych krokow prawnych.
i juz jestes udupiony.
co do strat to dochodzenie odszkodowania odbywa sie na drodze sadowej gdzie stracisz duzo pieniezkow.
wiec lepiej sie zastanow czy jest warto;)
najpierw trzeba sobie zastrzec prawa autorskie do layouta bo bez tego mogą Ci pociągnąc
amen.

najpierw trzeba sobie zastrzec prawa autorskie do layouta bo bez tego mogą Ci pociągnąc
amen.

Prawo autorskie to nie ten glupi copyrajt. Bez copyrajta też istnieje prawo autorskie. Poczytaj. Ogólnie kopiując cudzą pracę narażasz się na konsekwencje :)

Ta, Ktoś w otsach przejmuje się prawami autorskimi. Jasne.
90% otsów to RL mapa
9% ostów to DB i tego typu sprawy
1% ots to naprawdę ciekawe otsy z własną mapą itd.

I tyle co mi wiadomo narazie nikt nie używa (na serio, nie tylko dla testów YATCa) Więc te prawa autorskie można schować sobie w buty.

Już nawet nie wspomne o layloucie tibi.com który jest teraz prawie na wszyskich nowszych serwerach a na samym dole jest małym druczkiem napisane:Copyright by CipSoft GmbH. All Rights reserved.
About CipSoft | Service Agreement | Privacy Policy

Ta, Ktoś w otsach przejmuje się prawami autorskimi. Jasne.
90% otsów to RL mapa
9% ostów to DB i tego typu sprawy
1% ots to naprawdę ciekawe otsy z własną mapą itd.

I tyle co mi wiadomo narazie nikt nie używa (na serio, nie tylko dla testów YATCa) Więc te prawa autorskie można schować sobie w buty.

Już nawet nie wspomne o layloucie tibi.com który jest teraz prawie na wszyskich nowszych serwerach a na samym dole jest małym druczkiem napisane:Copyright by CipSoft GmbH. All Rights reserved.
About CipSoft | Service Agreement | Privacy Policy

Hah najlepsze możliwe podsumowanie :D
Ochroniarze praw autorskich do boju! łapcie wszystkich z layoutami CipSoftu, powodzenia

Mnie kiedyś gość z nightmare otsa straszył(brazol) ze za to ze mu ukradłem layout napisze do ovh a w ovh chyba nic nie można mieć nielegalnego więc mogli by mi chyba wyłączyć dedyka.

Sasirek coś Ci chyba www padło. Ale i tak wiesz ze cie lofciam ;***. Kreta ots już by bardziej zabezpieczony niż twój ;****

oj sasir ciebie chyba naprawde pol forum nie lubi ^^ jak wrocisz ze szoly to juz nawet strona ci nie bedzie dzialac

w pierwszej kolejnosci wysyla pismo do serwisu lamiacego prawa autorskie ze stosowna informacja oraz ostrzezeniem o podjeciu ewentulanych krokow prawnych.
i juz jestes udupiony.
co do strat to dochodzenie odszkodowania odbywa sie na drodze sadowej gdzie stracisz duzo pieniezkow.
wiec lepiej sie zastanow czy jest warto;)

Widze że obsrany jesteś.

SPrzedam Ci swoja 500 zł poproszę, wbij tibia-net.pl ;)
znajdziesz większy błąd dam Ci 500 zł :D

Back