• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tanio skóry nie sprzedam.

Status
Not open for further replies.
Kurwa jak masz palca złamanego to "zamrażają" ci lekko rekę by znieczulić i chuj może robić co chcesz a jak masz złamaną jakoś kość w nodze (udo, łydka) to chuj nawet nie wstaniesz bo nie masz jak chyba, że chcesz sobie skakać na jednej nodze...

Mylisz się, ja po zawodach miałem potężny problem z kręgami szyjnymi, a ból i drętwienie wyszło około godziny po walce, gdy adrenalina spadła.

Naprawdę czytając Wasze posty to śmiać mi się chcę. Pudzianowski dobrze walczył, brak doświadczenia i kondycji jest mocno zauważalny, ale też jak szybko dojrzewa w MMA. Ewidentnie widać postępy. Do kogoś kto powiedział, że ćwiczenie Wrestlingu w MMA jest głupotą, to okropna głupota np. Fedor ćwiczy Sambo Bojowe, obejrzyj sobie filmik i będziesz wiedział, że to jest bardzo podobno.

Naprawdę czytając Wasze posty to śmiać mi się chcę. Pudzianowski dobrze walczył, brak doświadczenia i kondycji jest mocno zauważalny, ale też jak szybko dojrzewa w MMA. Ewidentnie widać postępy. Do kogoś kto powiedział, że ćwiczenie Wrestlingu w MMA jest głupotą, to okropna głupota np. Fedor ćwiczy Sambo Bojowe, obejrzyj sobie filmik i będziesz wiedział, że to jest bardzo podobno.

Widać, że raczej nie miałeś styczności z żadnym sportem tego typu.

@down
To powiedz mi co miał? 3 low kicki jakieś koślawe poszły i to wszystko.

Last edited:
Oczywiście, pomijając Brazylijskie Jiu Jitsu, Vale Tudo i Boks który trenuję to nigdy nie miałem styczności ze sportami walki.

Pudzian ma mieć nastepna walke z Aleskem Emelianenko? Odrazu mówie ze jego szanse są zerowe :p

on teraz będzie w każdej walce dostawał wpierdol..

Wygrał jedna walkę z Najmanem który chciał sie bić z 150 kilową kupa mięśni..

Teraz schudł i na dobre mu to nie wyszło bo juz do strong menów nie wróci a w mma ma nikłe szanse..

Przeciez Emelianenko rozjebie go jak bedzie chcial. ;q

on teraz będzie w każdej walce dostawał wpierdol..

Wygrał jedna walkę z Najmanem który chciał sie bić z 150 kilową kupa mięśni..

Teraz schudł i na dobre mu to nie wyszło bo juz do strong menów nie wróci a w mma ma nikłe szanse..

Wygrał dwie walki szefie :thumbup:

Niektórzy na tym forum nie znają sie na MMA a mówicie głupoty, że on nie robi postępów, zapytajcie specjalistów to sie dowiecie co nieco :]
Jest to zawodnik mało doświadczony. Padło zdanie kilka postów wyżej, że schudł i już do strong man nie wróci. Odpowiem Ci na to, on ma specjalne diety i jak schudł 5kg przez jakiś okres czasu to tyle samo może przytyć.

No to jest doskonały pogląd na MMA, "typ nie miał siniaków", a obalenia przetoczenia?

No to jest doskonały pogląd na MMA, "typ nie miał siniaków", a obalenia przetoczenia?

Popieram, MMA to nie tylko krwawe walki ale to miedzy innymi techniki obaleń, dźwigni itd. Przykład Mamed Khalidov jego walka mogła sie skończyć bardzo szybko z powodu założonej dźwigni. Siniaków nie miał ale napewno odczuł skutki tej dźwigni.

eh na początku rzucał nim jak workiem ziemniaków później tylko na nim leżał jeżeli to nazywasz obaleniem lub przetoczeniem to sorry

Takie rzeczy co on z nim robił później to ja z dziewczyna robię, lubię się na nią przetaczać raz jest na dole a raz górze.. :O

@edit

to jest mma http://www.youtube.com/watch?v=sP7X1Wcf9oU&feature=related
lub to http://www.youtube.com/watch?v=dzPX883uI2o&feature=fvw
lewy , prawy , ciemno.. :( moja taktyka :\

Last edited:

Brak mi słow na takich psudo znawców jak Ty, idz najlepiej na onet.pl i popisz z hejterami. Gdzie tam pudzian robił przejścia?
O ile mi wiadomo to po owym "obaleniu" jego przeciwnik odrazu doszedł do pozycji bocznej i pracował nad kluczem przez moment potem normalnie bił...Pudzian miał go w gardzie nie mógł kimury bądż balachy z gardy wyciągać? Nie mówie, że by mu to wyszło, ale mógł próbować chociaż,a ten chłop starał się zrobić trójkąt... Powiadacie, że nie ma kondycji? od koksów mu powietrze do mięśni nie dochodzi. Panie pseudo Bjj za dużo wikipedi, za mało praktyki.

Edit:
Powiedz mi tylko,a raczej uzasadnij co pokazał w tej walce Mariusz?

Voler to chyba z Kawaguchim oglądaliśmy dwie różne walki -.- Kimurę czy tym bardziej balachę tak niedoświadczony zawodnik z wieloletnim stażem, wyłącz w końcu youtube i pójdź raz na trening. Dzięki medialności Pudzianowskiego polskie MMA może się ruszyć, bo nie spodziewam się że przed KSW 12 wiedziałeś kto to jest Mamed, Juras czy Kułak.

PL? - więcej postów w tym temacie nie napisze :D bo z 1 strony biorą mnie nerwy jak czytam Twoje wypociny, ale z 2 myśle sobie, cholerka śmieszny ten cieć :P

Skąd wiesz jak fedor ćwiczy? Na youtube to możesz obejrzeć jak kilofem napierdala w oponę od traktora, walczy na ringu oraz uderza w worek.

W MMA nie chodzi o to by komuś obić mordę czy mu zarobić siniaków gdzieś. W tym sporcie chodzi o walce w parterze jak i na górze. Musisz zmusić przeciwnika do poddania się lub znokautować go. Polecałbym Ci się zapisać raczej na treningi MMA lub przyjść i pooglądać, bo pojęcie o tym masz zerowe chłopcze.

Status
Not open for further replies.
Back