• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tanio skóry nie sprzedam.

Status
Not open for further replies.
Ty chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem:
No to jest doskonały pogląd na MMA, "typ nie miał siniaków", a obalenia przetoczenia?
Właśnie o to mi chodziło że nie chodzi o to żeby obić komuś mordę, spójrzmy np na takie Royce Gracie który wszystkie walki praktycznie wygrał poprzez techniki z Submission.

Wiadomo, że teraz Fedor robi trening przekrojowy, ale wywodzi się z Sambo Bojowego jak i jego brat Aleksander.

Mam się zapisać na MMA to wytłumacz co to jest trening MMA, bo z tego co ja wiem to do podstaw w parterze należy np BJJ, w stójce Boks, K1, MT itd
W klubie MMA po prostu jest trening przekrojowy.

Tak na treningach masz bjj, stójkę też. Tłumaczyć debilowi niczego nie będę, skoro uważasz, że wiesz lepiej. Raptem wszyscy się zaczęli interesować mma jak walczy pudzian, a połowa gówno wie, pierdolicie tylko o chujach mujach. W praktyce gadanie się nie sprawdza.

nara.

..Raptem wszyscy się zaczęli interesować mma jak walczy pudzian, a połowa gówno wie, pierdolicie tylko o chujach mujach. W praktyce gadanie się nie sprawdza.

Sama prawda, nigdy nie spotkałem się jeszcze z "czymś" takim.. Przez ostatni rok niewidziałem żadnej reklamy z MMA a tu ch.. nagle nonstop że pudzian to pudzian tamto.. Poprostu MMA było zajebiste, dopóki polskie stacje nie nadały go nadawać (czyt. Odkoąd pudzian sie wpierdala gdzie nie trzeba.. bo co to za zawodnik jak bierze udział w jakimś Tańcu z chujami.)

Ja już po pierwszej jego walce wiedziałem że daleko nie zajdzie. Podejrzewałem że rozłoży się na tym taiskim bokserze, ale jak sądziłem, tak się stało.

Powinniście być dumni, że nie przegrał przez nokaut z tak doświadczonym zawodnikiem. :blink:

Pudzian to meska odmiana Dody, wpierdala sie wszedzie gdzie sie da, a chuja umie.

Zauwaz, ze umie wiecej niz chuja... Jako poczatkowy zawodnik, nie walczy z slabszymi, a wyskakuje do mistrzow... dlatego moze raz upadl? Podniesie, sie wkoncu POLAK POTRAFI

//sry za ort.

Zauwaz, ze umie wiecej niz chuja... Jako poczatkowy zawodnik, nie walczy z slabszymi, a wyskakuje do mistrzow... dlatego moze raz upadl? Podniesie, sie wkoncu POLAK POTRAFI

//sry za ort.

Yep, ale Pudzian ma siłe i musi nauczyć się ją wykorzystywać i atakować, a nie być atakowanym ;) Pożyjemy, zobaczymy :thumbup:

Status
Not open for further replies.
Back