A czemu miałby rezygnować? Są jakieś pogłoski? Z jakiego powodu?
Nie, napisałem że nie wiadomo. Zobaczymy, pierwsze 2 jego walki były dosyć
ciekawe, chętnie obejrze inne...
A czemu miałby rezygnować? Są jakieś pogłoski? Z jakiego powodu?
Złamana noga "Pudziana" - Sport w Onet.plCooo? Jakiej kiedy?
No co Ty Donaj, są 40sto paro letni fighterzy, a Pudzian ma dopiero 33. No i kto jak kto, ale Pudzian ma ogromną siłę, jeśli koleś przetrwa peirwszą rundę z Pudzianem to może kozaczyć i starać się zdziałać coś w drugiej, ale pierwsza runda zawsze będzie Pudziana, weź i się go nie bój kiedy nie jest zmęczony. Tym bardziej, że on nie od dzisiaj uprawia sztuki walki.
Chyba jeśli ktoś wytrzyma 2 rundy z pudzianem może starać się o odszkodowanie
Tak walczył ze złamaną nogą? Co za debile tam są w tym portalu. Jak ma się złamaną nogą nawet pudzian by nie wstał...
Chyba jeśli ktoś wytrzyma 2 rundy z pudzianem może starać się o odszkodowanie
Tak walczył ze złamaną nogą? Co za debile tam są w tym portalu. Jak ma się złamaną nogą nawet pudzian by nie wstał...
Jak nie? ja ze złamanymi 2 palcami walczyłem jeszcze 2min w taekwondo~
Bez przemieszczenia złamanie nie jest takie zle.
Palce to nie noga...
Lol to grubo, pewnie się poddał, a nie tam noga złamana. Pewnie wyszedł z założenia po co ma ryj obijać jak nie miał już sił, a publice coś powiedzieć trzeba. Kondycja słaba, niech jeszcze trochę powalczy.
Dobra, ale ból podobnny. A ze złamaną girą bez przemieszczenia, da się chodzić....
Tak jak PAXTON mówi, załeży od złamania.
Kurwa jak masz palca złamanego to "zamrażają" ci lekko rekę by znieczulić i chuj może robić co chcesz a jak masz złamaną jakoś kość w nodze (udo, łydka) to chuj nawet nie wstaniesz bo nie masz jak chyba, że chcesz sobie skakać na jednej nodze...
Oj coś lekko jak by dziwnie chodził w któryś tam momencieNo tak szczerze mówiąc, obejrzałem przed chwilą jeszcze raz walke i na złamaną noge mi to nie wyglądało ;/
Pudzian znowu dostanie wpierdol i tyle. Ale jak na takiego żółtodzioba w dziedzinie MMA nie jest źle. Parę razy przegra i podszkoli się trochę. Jestem Polakiem, więc mam nadzieję, że się wyrobi i osiągnie coś w MMA. Ja się na tym nie znam, tak tylko sobie przypuszczam.