[Znote AAC] Flags for characterview and highscores

Discussion in 'Website Applications' started by Raggaer, Aug 31, 2012.

  1. Raggaer

    Raggaer Godly Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    1,535
    Likes Received:
    886
    Best Answers:
    8
    Hello this will add flags to your website like in gesior!
    Tested in TFS_02
    - Images -

    Untitled-2.jpg

    Untitled-4.jpg

    Untitled-6.jpg

    - Install -

    Download attachment
    Drag highscores.php , characterprofile.php, register.php to your Znote folder
    Then go to engine\function\ and drag users.php there
    Add flag folder to your Znote folder
    Execute this query

    Code (Text):
    1.  
    2. ALTER TABLE `accounts`
    3. ADD `flag` VARCHAR( 20 ) NOT NULL;
    4.  
    Code (Text):
    1. ALTER TABLE `znote_accounts`
    2. ADD `flag` VARCHAR( 20 ) NOT NULL;
    And we are done! ( old accounts wont have flag )

    View attachment flaggy.rar
     
  2. Znote

    Znote <?php echo $title; ?> Staff Member Global Moderator Premium User

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    6,364
    Likes Received:
    1,059
    Best Answers:
    149
    I don't recommend altering the original TFS tables, thats why I made the znote_ structure.

    You can fetch info from znote account table by simply calling this function:
    PHP:
    1. <?php
    2. // Fetch flag from znote account table
    3. $account_data = user_znote_account_data($account_id, 'flag');
    4.  
    5. // Test echo where I echo flag id:
    6. echo $account_data['flag'];
    7. ?>
     
  3. Raggaer

    Raggaer Godly Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    1,535
    Likes Received:
    886
    Best Answers:
    8
    oh lol didnt see that then,
     
  4. Tibiamakers

    Tibiamakers yourolist.com

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    1,377
    Likes Received:
    95
    Best Answers:
    0
    now showing also the real outfit and character :D
     
  5. goddaniel

    goddaniel Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Hello otlanders!
    I have a question about Znote.

    How I put the Flag-Country in Onlinelist.php?
    Thanks a lot.
     
  6. 4490101

    4490101 Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Best Answers:
    0
    Where would i put that? :p sorry im new
     
  7. StreamSide

    StreamSide Joseluis Gonzalez

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    2,977
    Likes Received:
    672
    Best Answers:
    17
    also country isnt just a pic, maybe the pic and the name :)
     
  8. GOD Suimy

    GOD Suimy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    When i open My account it appears some errors:

     
  9. gerard95

    gerard95 Keep cool :)

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Not working...
     
  10. Blysco

    Blysco Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    163
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    This bugging so hart....
     
  11. GOD Suimy

    GOD Suimy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    How for TFS_03 ?
     
  12. GOD Suimy

    GOD Suimy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
  13. warriorfrog

    warriorfrog Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    243
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    dont work!
     
  14. GOD Suimy

    GOD Suimy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    @warriorfrog what version of znote are u using? Edit your posts to dont spam.
     
  15. maikons

    maikons Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    7
    Best Answers:
    0
    Dont work here too, where i see my version? No show the flags...
     
  16. GOD Suimy

    GOD Suimy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    15
    Best Answers:
    0
    Well this works for - 1.5 znote aac -
    And you must know what version of znote you downloaded cause if u downloaded from a post in otland ( 1.4) or you downloaded the github.com version (1.5)
     
    maikons likes this.
  17. maikons

    maikons Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    7
    Best Answers:
    0
    No one error here, but dont show the flag
    [​IMG]
     
  18. Tarek1337

    Tarek1337 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    1,132
    Best Answers:
    3
    Did you add the flag images in www/images ?
     
    maikons likes this.
  19. maikons

    maikons Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    7
    Best Answers:
    0
    Look here:
    [​IMG]
     
  20. Tarek1337

    Tarek1337 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    1,132
    Best Answers:
    3
    maikons likes this.

Share This Page

Loading...