• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Co byscie zrobili na moim miejscu?

Status
Not open for further replies.
Bronisz sie tym, ze mam 1 post? chuj z tym ale ten kto mnie zna to zna i wie kim jestem nie rozumiem cie po jaki chuj sie wtracasz do tematu posty chcesz ponabijac straszysz sasira, ze dostanie bana na otsliscie odbiegajac od tematu jezeli ktos ma jakis problem to po to jest forum zeby mu pomoc jak sie potrafi a nie wypierdalac ze bana mu sie zalatwi na otslist czy cos w tym stylu ,cze.

Co mnie obchodzi, ze ten kto Cie zna wie kim jestes? Jestes kontem z 3 postami, wole czytac tutaj Kule jak grozi Sasirowi niz twoje belkoty i zapewne reszta osob tak samo... Pozdro

Sasir po co się podajesz za mnie na tfojim elo otsiku ? Biegajac swoim God Matthiew i wołając kret here :<

Widzisz Sasi, multiacc ci nie sluzy bo sam sie w tym gubisz :D

Wlasnie przed chwila od gracza mojego oteesa dowiedzialem sie ze Angel jest Sasirem :p it o zmienia sytuacje, poniewaz kupilem mape od sasira, i nie boje sie pryznac do tego ;)
To dlatego kazdy wola na mnie sasir, a kret z tego powodu ze mam jego trainy ;////

pierdolisz glupoty, wiedziales o pallku, wiec jestes albo Sasirem albo DeGhostem...

kurwa, i ja mam czytać 10 stron? jeśli to jest zwykły atak DoS, to zablokowanie tego może być nawet łatwe, jeśli DDoS, amen [*].

Mówicie, że policja nic nie zdziała? Może.. jednakże od kiedy uruchamianie ataku hakerskiego należy do normalnych czynności każdego przeciętnego użytkownika komputera? Nie mówię o dziwnym incydencie ze strony ovh rok temu, przez który musiałem reinstallować wszystko (kradzież MAC karty? ;d), ale raczej wykrycie zwiększonego ruchu wychodzącego w obrębie infrastruktury i zarejestrowanie go nie powinno być problemem? Ovh <-|-> policja, a może coś z tego wyniknie. ;dd

Masz racje nie jest trudne zablokowac takie cos ^^
A tak pozatym to do CSI:Miami zadzwon oni rozwiaza twoj problem.

Status
Not open for further replies.
Back