• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

css after moved to dedicated server

PuszekLDZ

Member
Joined
Jan 2, 2020
Messages
103
Reaction score
16
Location
Lodz
Hi.
I moved server to a dedicated one, all htdocs was just copy/paste into dedicated from old one, and o get issue...

first was with tables... but it is working now, but stil got a problem with css...

on older one, players was like this (red offline / green online)
before.jpg


now it is like without any css... (like standard blue/violet)
after.jpg
anyone have an idea?
 

Boy67

Active Member
Joined
Jul 4, 2007
Messages
174
Solutions
3
Reaction score
39
Location
England
are they links? Maybe you need to define the default link colors using a, a:hover, a:visited etc

Can you post snippets of both html and the css? Or use tool inspector to assess the element and check its css styling rules
 
OP
PuszekLDZ

PuszekLDZ

Member
Joined
Jan 2, 2020
Messages
103
Reaction score
16
Location
Lodz
are they links? Maybe you need to define the default link colors using a, a:hover, a:visited etc

Can you post snippets of both html and the css? Or use tool inspector to assess the element and check its css styling rules

yea i try to find that.. but that should work, when on the same xmapp version it was on other server... just copy/paste was done...
Post automatically merged:

its some wrong with "twig" read...

Code:
<style type="text/css">
    .top_level {
        position: absolute;
        top: 29px;
        left: 6px;
        height: 160px;
        width: 168px;
        z-index: 20;
        padding-top: 6px;
        font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
        font-size: 9.2pt;
        color: #FFF;
        font-weight: bold;
        text-align: right;
        text-decoration: inherit;
        text-shadow: 0.1em 0.1em #333
    }

    #Topbar a {
        text-decoration: none;
    }

    .online {
        color: #008000;
    }

    .offline {
        color: #FF0000;
    }

    a.topfont {
        font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-size: 11px;
        text-decoration: none
    }
    a:hover.topfont {
        font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-size: 11px;
        color: #CCC;
        text-decoration:none
    }
</style>

<div id="Topbar" class="Themebox" style="background-image:url({{ template_path }}/images/themeboxes/highscores/highscores.png);">
    <div class="top_level" style="background:url({{ template_path }}/images/themeboxes/bg_top.png)" align="    ">
    {% for player in topPlayers %}
        <div style="text-align:left"><a href="{{ getPlayerLink(player['name'], false) }} " class="topfont {% if player['online'] %}online{% else %}offline{% endif %}">
            <span style="color: #CCC">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{{ player['rank'] }} - </span>{{ player['name'] }}
            <br>
            <small><span style="color: white">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Level: ({{ player['level'] }})</span></small>
            <br>
        </a>
    </div><br>
    {% endfor %}
    <div class="Bottom" style="background-image:url({{ template_path }}/images/general/box-bottom.gif); top: 159px;; left:-5px;">
    </div>
</div>
</div>
<br/><br/><br/>

read all for work, without a css... even font size is wrong...
 
Last edited:

Dangara

Owner of Last World
Joined
Mar 12, 2011
Messages
73
Reaction score
18
Short explaintation:
First href is if player is online
Second href is if player is offline
Third href is if there couldn't be fetched a player status (online or offline is missing which means "topfont" stays alone as class)

There's no default url needed as the "topfont" class is followed by "online" or "offline" depending on players online status. Check with "CTRL + Shift + R" short-cut if it's a cache issue.
 
OP
PuszekLDZ

PuszekLDZ

Member
Joined
Jan 2, 2020
Messages
103
Reaction score
16
Location
Lodz

There's no default url needed as the "topfont" class is followed by "online" or "offline" depending on players online status. Check with "CTRL + Shift + R" short-cut if it's a cache issue.

it is not a cache problem... i just run it back way, to old computer, and it works fine... like earlier
Post automatically merged:

ok, i think im close...
.twig is needed to be installed. anyone know how to do it on xmapp and windows server 2019?
just installed, both are clean versions
Post automatically merged:

ok, i found that xampp and win 2019 in some reason dont load Twig, and style write in twig didnt appear... still looking for a solution ...

i got a lastest xampp (on both computers, on my own it works, on dedicated it not working)
my comp is win10 / dedicated is winserver 2019
@Gesior.pl / @slawkens?
 
Last edited:
Top