• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tanio skóry nie sprzedam.

Status
Not open for further replies.
A czemu miałby rezygnować? Są jakieś pogłoski? Z jakiego powodu?

Nie, napisałem że nie wiadomo. Zobaczymy, pierwsze 2 jego walki były dosyć

ciekawe, chętnie obejrze inne...

No co Ty Donaj, są 40sto paro letni fighterzy, a Pudzian ma dopiero 33. No i kto jak kto, ale Pudzian ma ogromną siłę, jeśli koleś przetrwa peirwszą rundę z Pudzianem to może kozaczyć i starać się zdziałać coś w drugiej, ale pierwsza runda zawsze będzie Pudziana, weź i się go nie bój kiedy nie jest zmęczony. Tym bardziej, że on nie od dzisiaj uprawia sztuki walki.

Chyba jeśli ktoś wytrzyma 2 rundy z pudzianem może starać się o odszkodowanie :)

Tak walczył ze złamaną nogą? Co za debile tam są w tym portalu. Jak ma się złamaną nogą nawet pudzian by nie wstał...

Wtf ominąłem walkę z Silvą kiedy ona była? Nawet nie wiedziałem :o

Chyba jeśli ktoś wytrzyma 2 rundy z pudzianem może starać się o odszkodowanie :)

Tak walczył ze złamaną nogą? Co za debile tam są w tym portalu. Jak ma się złamaną nogą nawet pudzian by nie wstał...

Jak nie? ja ze złamanymi 2 palcami walczyłem jeszcze 2min w taekwondo~

Bez przemieszczenia złamanie nie jest takie zle.

To zalezy od zlamania, zreszta taki chlop jak on to pewnie dla niego tylko swedzenie. Podczas duzej ilosci adrenaliny nie czujesz bólu ^^

Jak nie? ja ze złamanymi 2 palcami walczyłem jeszcze 2min w taekwondo~

Bez przemieszczenia złamanie nie jest takie zle.

Palce to nie noga...
Jak masz złamaną kość w udzie lub gdzieś pod kolanem... To nawet na ibuprofenie nie wstaniesz ;)

Lol to grubo, pewnie się poddał, a nie tam noga złamana. Pewnie wyszedł z założenia po co ma ryj obijać jak nie miał już sił, a publice coś powiedzieć trzeba. Kondycja słaba, niech jeszcze trochę powalczy.

Lol to grubo, pewnie się poddał, a nie tam noga złamana. Pewnie wyszedł z założenia po co ma ryj obijać jak nie miał już sił, a publice coś powiedzieć trzeba. Kondycja słaba, niech jeszcze trochę powalczy.

No tak szczerze mówiąc, obejrzałem przed chwilą jeszcze raz walke i na złamaną noge mi to nie wyglądało ;/

Dobra, ale ból podobnny. A ze złamaną girą bez przemieszczenia, da się chodzić....

Tak jak PAXTON mówi, załeży od złamania.

Kurwa jak masz palca złamanego to "zamrażają" ci lekko rekę by znieczulić i chuj może robić co chcesz a jak masz złamaną jakoś kość w nodze (udo, łydka) to chuj nawet nie wstaniesz bo nie masz jak chyba, że chcesz sobie skakać na jednej nodze...

Kurwa jak masz palca złamanego to "zamrażają" ci lekko rekę by znieczulić i chuj może robić co chcesz a jak masz złamaną jakoś kość w nodze (udo, łydka) to chuj nawet nie wstaniesz bo nie masz jak chyba, że chcesz sobie skakać na jednej nodze...

Co ty nie powiesz? :>

A miałeś coś kiedyś złamane?

No tak szczerze mówiąc, obejrzałem przed chwilą jeszcze raz walke i na złamaną noge mi to nie wyglądało ;/
Oj coś lekko jak by dziwnie chodził w któryś tam momencie ;)

Technicznie oraz kondycyjnie, Pudzian to mięka cipa!
Owszem, jego siła jest przerażająca, ale do MMA, to ja z takim czymś bym nie szedł: P
Haha, a już tym bardziej Wrestling, bo tam, to by go kładli prawdopodobnie wszyscy.

Ty jesteś lepszy :o nie jesteś lepszy od kogoś to nie pisz, że ktoś jest cipą bo Pudzian by na Ciebie spojrzał i byś spieprzał aż by się kurzyło ;) to prawda w pewnym momencie dziwnie chodził no i jak upadł, moim zdaniem Pudzian by się tak nie poddał, czy on się kiedykolwiek poddawał czy walczył do końca? Dziwne... bardzo dziwnie upadł, w sumie gdyby coś z tą nogą nie było to by się tak lekko nie położył...

pudzian jest silny może się wyrobi
nie ma sensu pisać że jak ito pudzian słaby bo by napierdolił całemu otlandowi w mniej niż 60 sec :peace:

Pudzian znowu dostanie wpierdol i tyle. Ale jak na takiego żółtodzioba w dziedzinie MMA nie jest źle. Parę razy przegra i podszkoli się trochę. Jestem Polakiem, więc mam nadzieję, że się wyrobi i osiągnie coś w MMA. Ja się na tym nie znam, tak tylko sobie przypuszczam.

Już raczej się nie podszkoli.

Stójko dno, parter jeszcze gorzej. Ma 5 osobistych trenerów, trenuje u okninskiego... Miał nawet moment, że mógł duszenie przeprowadzić i co ? nic - jeszcze noge złamał.

Status
Not open for further replies.
Back