• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tanio skóry nie sprzedam.

Status
Not open for further replies.
takie same jak Twoje, czekam tylko na walkę pudziana z rosjaninem :)

Pudzian to meska odmiana Dody, wpierdala sie wszedzie gdzie sie da, a chuja umie.

takie same jak Twoje, czekam tylko na walkę pudziana z rosjaninem :)

Dupy dał, zamiast atakowąc to spierdalał ;/

@up On ma słabą psyche, siłe ma ale wykorzystać jej nie umie bo za szybko się męczy...

Pudzian to meska odmiana Dody, wpierdala sie wszedzie gdzie sie da, a chuja umie.
hmm, kasa sama do niego niestety nie przyjdzie :wub:

Dupy dał, zamiast atakowąc to spierdalał ;/
gdyby na początku chciał go wykączyć to może i by to zrobił, ale myślał pewnie, że jego kondycja jest lepsza, i tu się pomylił^_^

Racja nie nadaję sie do MMA, ostatnia walka z Silvią to była jedna wielka porażka, tak że myślę że spróbowanie jego sił w tym sporcie wcale nie było takie złe. Wkońcu wszystko jest dla człowieka, nie? ;)

No ale tanio skóry nie sprzedam, a tak wgle to ładne siano ma za te walki ;d

Pudzian nie ma techniki, kondycji i psychy. Może jak by trenował teraz kilka lat, to by

byl zabijaka ale zobaczymy :D

No ale tanio skóry nie sprzedam, a tak wgle to ładne siano ma za te walki ;d

Pudzian nie ma techniki, kondycji i psychy. Może jak by trenował teraz kilka lat, to by

byl zabijaka ale zobaczymy :D
nawet jakby trenował te kilka lat to musi spuścić troche powietrza z mięśni bo często będą go brały kontuzje

Wygrał jedynie 1 lub 2 (nie liczy się) walki i na tym się skończyło, padał jak pies :D

Pudzian znowu dostanie wpierdol i tyle. Ale jak na takiego żółtodzioba w dziedzinie MMA nie jest źle. Parę razy przegra i podszkoli się trochę. Jestem Polakiem, więc mam nadzieję, że się wyrobi i osiągnie coś w MMA. Ja się na tym nie znam, tak tylko sobie przypuszczam.

Pudzian jest cieńki technicznie. Musi jeszcze trochę popracować nad nia. Kilak razy dostanie baty to sie zmobilizuje :)

Blah blah, a wy jak zwykle wszystko wiecie najlepiej, ciekawi mnie jednak co WY potraficie :o negatywnie oceniać jedynie. Pudzian gdyby do niczego się nie nadawał to nie byłby 5cio krotnym mistrzem świata strongman. Jeśli chodzi natomiast o mma, to pamiętajcie, że on dopiero zaczyna - wszyscy myśleli, że nie wytrzyma do końca w ostatniej walce, a jednak pokazał, że potrafi i wytrzymał, a nawet wygrał walcząc do ostatniej sekundy. Jego kondycja z walki na walkę będzie coraz lepsza.

Blah blah, a wy jak zwykle wszystko wiecie najlepiej, ciekawi mnie jednak co WY potraficie :o negatywnie oceniać jedynie. Pudzian gdyby do niczego się nie nadawał to nie byłby 5cio krotnym mistrzem świata strongman. Jeśli chodzi natomiast o mma, to pamiętajcie, że on dopiero zaczyna - wszyscy myśleli, że nie wytrzyma do końca w ostatniej walce, a jednak pokazał, że potrafi i wytrzymał, a nawet wygrał walcząc do ostatniej sekundy. Jego kondycja z walki na walkę będzie coraz lepsza.

Przypomne Ci, że on już kilka lat ma na karku. Nie długo zaczną się ciągle kontuzje itd ;/

Ale szczerość to szczerość nie zawalczył najlepiej...

Starość nie radość, a Pudzian robi się Dziadek :P

No co Ty Donaj, są 40sto paro letni fighterzy, a Pudzian ma dopiero 33. No i kto jak kto, ale Pudzian ma ogromną siłę, jeśli koleś przetrwa peirwszą rundę z Pudzianem to może kozaczyć i starać się zdziałać coś w drugiej, ale pierwsza runda zawsze będzie Pudziana, weź i się go nie bój kiedy nie jest zmęczony. Tym bardziej, że on nie od dzisiaj uprawia sztuki walki.

No co Ty Donaj, są 40sto paro letni fighterzy, a Pudzian ma dopiero 33.

Pożyjemy, zobaczymy. Nie wiadomo nawet czy pudzian chce dalej walczyć, czy zrezygnować.

Ale i tak tanio skóry nie sprzedam.

A czemu miałby rezygnować? Są jakieś pogłoski? Z jakiego powodu?

Status
Not open for further replies.
Back