[10.98] Real Map - No Bugs

jypy

Polyvalent
Joined
Nov 15, 2012
Messages
69
Best answers
0
Reaction score
13
Location
Canada
Hello OtLanders

I've bought a server a couple months ago and now I decide to share it to you guys as i'm not seriously using it.

The server have all the new areas/monsters/quests, without any bugs. Some quests are shorten.


Here is a backup with all the files i've been working on lately. I'm pretty sure someone can build a 10.98 server with all of this without much efforts :p

With that being said; As far i can remember, the backup contains sources, websites, databases, a linux version, a compiled windows version and probably more)

Hope it's useful to someone. :)

I can provide help if you pm me

Warning from Staff Members: This datapack contains bugs.. Use at own risk.
 

Attachments

Last edited by a moderator:

silveralol

Advanced OT User
Joined
Mar 16, 2010
Messages
1,461
Best answers
8
Reaction score
184
+ 1 absolut data pack ? please, don't.
 

Nachodsk

New Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
40
Best answers
0
Reaction score
1
Hey, this looks really really good.. there's only one problem.. I've been out of this kind of things for YEARS, and I mean years.. like 4-5 ago..

Is there any server or something I can put this data folder on? I can't remember :( sorry to be a bother.

Can't edit the last comment, it says (when launched) 10.93 client protocol allowed

And I can't find the 10.93 client ANYWHERE... do you have it?
 
Last edited by a moderator:

santaclos

New Member
Joined
Dec 10, 2011
Messages
11
Best answers
0
Reaction score
0
I love you man. I'm happy to find this, but how can I get the correct dll files ¿? Can you answer me?
 

Drav

New Member
Joined
Nov 20, 2016
Messages
24
Best answers
0
Reaction score
4
I greatly appreciate this.... I plan on making something truly epic with this.
 

ForFun

New Member
Joined
Jun 4, 2009
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
3
Location
England
This is sooo great man :) really awesome upload :) Thx a lot
 

ForFun

New Member
Joined
Jun 4, 2009
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
3
Location
England
Does anyone know what could be a problem with my server. I tried to open server for my friend with ip that i used before for different servers but neither him or I can log on server, but in localhost I can play easly. I think all cofing setting are spot on and also my ports are opened because i could play on different ots, but not on this. Can anyone help?????
 

Drav

New Member
Joined
Nov 20, 2016
Messages
24
Best answers
0
Reaction score
4
Does anyone know what could be a problem with my server. I tried to open server for my friend with ip that i used before for different servers but neither him or I can log on server, but in localhost I can play easly. I think all cofing setting are spot on and also my ports are opened because i could play on different ots, but not on this. Can anyone help?????
Try using your router Ip instead of your computer local host IP. It should be something like "192.168.1.10"
If that doesn't work go into your command prompt and type "IP Config" and it should show an ip like IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.10 < That is my local IP for my router and I am sure yours is that same
 

Drav

New Member
Joined
Nov 20, 2016
Messages
24
Best answers
0
Reaction score
4
Try using your router Ip instead of your computer local host IP. It should be something like "192.168.1.10"
If that doesn't work go into your command prompt and type "IP Config" and it should show an ip like IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.10 < That is my local IP for my router and I am sure yours is that same
The same*
 

ForFun

New Member
Joined
Jun 4, 2009
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
3
Location
England
Try using your router Ip instead of your computer local host IP. It should be something like "192.168.1.10"
If that doesn't work go into your command prompt and type "IP Config" and it should show an ip like IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.10 < That is my local IP for my router and I am sure yours is that same
I tryied using 192.168.0.33 which is ipv4, but even i could not login to the game with this ip. I tried diffrent engine and ip from no-ip dsn works fine, it is just this engine for tibia 10.98 that it won't allow my server to work.
 

J.Dre

ClapSoft®
Joined
May 18, 2011
Messages
2,603
Best answers
1
Reaction score
562
Location
United States
I may use parts of the map as we're still working on a tracker for Tibia 11. Thank you for sharing this.

Regards,
J.Dre
 

Drav

New Member
Joined
Nov 20, 2016
Messages
24
Best answers
0
Reaction score
4
I tryied using 192.168.0.33 which is ipv4, but even i could not login to the game with this ip. I tried diffrent engine and ip from no-ip dsn works fine, it is just this engine for tibia 10.98 that it won't allow my server to work.
Try the other distros he had werent there like 4 in the file?
I want to say half were for ubuntu.
 

Drav

New Member
Joined
Nov 20, 2016
Messages
24
Best answers
0
Reaction score
4
I have tested almost every quest in this ot so far none were bugged i did notice some of the doors are perma locked though in towns and shit.
lol nothing Remeres map editor cant fix so overall this is a verry solid distro.
 
Top