[10.77][TFS 1.2] ORTS, a real map project

Extrodus

Legendary OT User
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,288
Best answers
1
Reaction score
283
Location
Canada, Eh?
As stated above and in the main post Znote works as well as the other new ACC.
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Can i make it an localhost server only for me? no site nothing, i only want to create a server so i test my scripts for xenobot out :D
Sorry but 1.0 doesnt support sql only mysql.
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Also remember i released the server like a base to start from. Then you can upgrade and request new scripts. Hopefully this will bring back the community.
 

Rickolajten

Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
175
Best answers
0
Reaction score
15
Had it online for 1 hour~ and it all of a sudden crashed.. no error message or anything. Has this happend to you Printer?
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Did the console say:
not enough of memory.
 

Rickolajten

Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
175
Best answers
0
Reaction score
15
Did the console say:
not enough of memory.
I didn't get the chance to look at the console, it simply crashed without showing anything.. is there some way to check some .txt afterwards?
 

nielegalnyKUBA

New Member
Joined
Nov 10, 2013
Messages
19
Best answers
0
Reaction score
0
could some one link me a tibia 9.8+ rl maps server that works without a site? so i can run 1 thing and enter my server after using ip changer ;d
 

Tazer

Banned User
Joined
Oct 25, 2009
Messages
182
Best answers
0
Reaction score
1
Location
Sweden
Its workis fine just some small fixes with 5-6 monsters and the servers runs smooth! Thanks for your release.
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Maybe it didnt crash go to data/globalevents/scripts and open serversave:
Change:
local shutdownAtServerSave = true
to
local shutdownAtServerSave = false
 

Extrodus

Legendary OT User
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,288
Best answers
1
Reaction score
283
Location
Canada, Eh?
For anyone who didn't know, this may save you some time.

This distro is currently 10.21/10.22 (latest client), so if you have trouble downloading 10.21, just use the latest client from tibia.com ;D

Going to be fun to start working with this.
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
So it works for 10.22? since didnt test it :p
 

Rickolajten

Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
175
Best answers
0
Reaction score
15
Maybe it didnt crash go to data/globalevents/scripts and open serversave:
Change:
local shutdownAtServerSave = true
to
local shutdownAtServerSave = false

I changed that and fired it up again.. and yesh, crash..
It pointed me to this .xml file in appdata for a closer look at the problem and this is what i found

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>
<WERReportMetadata>
    <OSVersionInformation>
        <WindowsNTVersion>6.1</WindowsNTVersion>
        <Build>7601 Service Pack 1</Build>
        <Product>(0x3): Windows 7 Home Premium</Product>
        <Edition>HomePremium</Edition>
        <BuildString>7601.18229.amd64fre.win7sp1_gdr.130801-1533</BuildString>
        <Revision>1130</Revision>
        <Flavor>Multiprocessor Free</Flavor>
        <Architecture>X64</Architecture>
        <LCID>1033</LCID>
    </OSVersionInformation>
    <ParentProcessInformation>
        <ParentProcessId>1812</ParentProcessId>
        <ParentProcessPath>C:\Windows\explorer.exe</ParentProcessPath>
        <ParentProcessCmdLine>C:\Windows\Explorer.EXE</ParentProcessCmdLine>
    </ParentProcessInformation>
    <ProblemSignatures>
        <EventType>APPCRASH</EventType>
        <Parameter0>theforgottenserver.exe</Parameter0>
        <Parameter1>0.0.0.0</Parameter1>
        <Parameter2>529b5b4d</Parameter2>
        <Parameter3>KERNELBASE.dll</Parameter3>
        <Parameter4>6.1.7601.18229</Parameter4>
        <Parameter5>51fb1677</Parameter5>
        <Parameter6>e24c4a04</Parameter6>
        <Parameter7>000000000000940d</Parameter7>
    </ProblemSignatures>
    <DynamicSignatures>
        <Parameter1>6.1.7601.2.1.0.768.3</Parameter1>
        <Parameter2>1053</Parameter2>
        <Parameter22>dbd7</Parameter22>
        <Parameter23>dbd7dcf7d514d7f989dedf13b3a9ad5d</Parameter23>
        <Parameter24>2bc5</Parameter24>
        <Parameter25>2bc5d27277a9b602b81a2cb0887214a3</Parameter25>
    </DynamicSignatures>
    <SystemInformation>
        <MID>FE1D1A23-B7CB-4748-BF23-3E28AC6F8900</MID>
        <SystemManufacturer>MSI</SystemManufacturer>
        <SystemProductName>MS-7681</SystemProductName>
        <BIOSVersion>V1.8</BIOSVersion>
    </SystemInformation>
</WERReportMetadata>
Any idea? so sorry for the wall of text.
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Sorry but that is not a crash log :p did it crash also after 1h, btw did you do something before it crash. And does someone have same issue?
 

Wartio

Any game ideas?
Joined
Apr 2, 2010
Messages
459
Best answers
0
Reaction score
13
Location
Sweden
Great release! , Printer your a hero :)!
 

Rickolajten

Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
175
Best answers
0
Reaction score
15
Sorry but that is not a crash log :p did it crash also after 1h, btw did you do something before it crash. And does someone have same issue?
Ah, i thought it was something of interest.. haha.
Yes, the first time it run an hour.. second about 5-10 minutes before the crash.. i didnt do anything besides browse the internet. :)

I got 12 gb ram, is that sufficient or could that be the issue?
 

Extrodus

Legendary OT User
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,288
Best answers
1
Reaction score
283
Location
Canada, Eh?
Well printer, 60 comments just today! See OTLand is still alive, and you're helping it even more!

By the way, does this contain guild war system or does 1.0 lack that feature?
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Ah, i thought it was something of interest.. haha.
Yes, the first time it run an hour.. second about 5-10 minutes before the crash.. i didnt do anything besides browse the internet. :)

I got 12 gb ram, is that sufficient or could that be the issue?
As its now i dont know why it crash for you :/
 
OP
Printer

Printer

if Printer then print("LUA") end
Premium User
Joined
Dec 27, 2009
Messages
5,733
Best answers
21
Reaction score
2,018
Location
Sweden?
Well printer, 60 comments just today! See OTLand is still alive, and you're helping it even more!

By the way, does this contain guild war system or does 1.0 lack that feature?
1.0 has guild war system, but to start guild war the website need to have that feature. i think gesior acc has it and not znote acc and also mby the new acc
 
Top