[7.72] OTHire 0.0.3

ond

Legendary OT User
Joined
Mar 24, 2008
Messages
2,683
Reaction score
405
Location
Sweden
Sounds like sendCreatureAppear and thus getIndexOfClient bla bla stackpos hokus pokus
In Avesta, can you try do the following:

Put a movable item (a gold coin or w/e) under an invisible GM and then move it and see what happens
 

Olddies

www.tibianas.com
Joined
Nov 21, 2009
Messages
854
Reaction score
156
Location
Rep.Dom
In Avesta, can you try do the following:

Put a movable item (a gold coin or w/e) under an invisible GM and then move it and see what happens
Well i dont have any avesta on my hands now so i cant test it, maybe @Nothxbye
 

Patanouu

New Member
Joined
Nov 12, 2018
Messages
4
Reaction score
0
Hello

So I tried to replace my map with a real tibia map but Im just getting a bunch of errors.
Some are unreadable and some are complaining about unreadable item ID's.

could someone help me find a working real map for this server?

Thanks a lot for any help
 

Olddies

www.tibianas.com
Joined
Nov 21, 2009
Messages
854
Reaction score
156
Location
Rep.Dom
For those who wish a Znote AAC that are compatible with OTHire, I'm working on a version based on the latest version of it, but remembering, I've not tested yet, only did some modifications, may have some bugs.

Here's the link: Nottinghster/ZnoteAAC
will be testing it in few mins, i'll let you know whats going on with it =)
 

Olddies

www.tibianas.com
Joined
Nov 21, 2009
Messages
854
Reaction score
156
Location
Rep.Dom
I need a code to fix gm invisible on otx anyone can provide me with the fix?
u should ask the creator of the otx maybe he know by the way as i know nobody from othire users did post the solution for othire itself
 

CipsoftStinks

www.relicaria.com
Joined
Oct 1, 2016
Messages
906
Reaction score
113
Location
Chile
u should ask the creator of the otx maybe he know by the way as i know nobody from othire users did post the solution for othire itself
Mattyx has no idea :(
An user toldme that its related to stacktile but nothing more
I have stacktile.definied but not a code declared like dorelocate etc
 

Nottinghster

Tibia World RPG Developer
Joined
Oct 24, 2007
Messages
1,460
Reaction score
320
Location
Brazil - Rio de Janeiro
@Peonso

I've made a pull request with GUILD WAR, 24 days ago...
I think this is a great feature for the people who want a old school engine, but with new features.

I need you to approve that, and then I'll implement CAST SYSTEM !!!
 

Eldora

Intermediate OT User
Joined
Oct 19, 2009
Messages
470
Reaction score
13
Why is this not working for changing residence? wtf lol

Lua:
function onStepIn(cid, item, position, fromPosition)

local pos = {x = 32369, y = 32241, z = 7}

    if isPlayer(cid) == 1 then
        doTeleportThing(cid, pos)
        doPlayerSetTown(cid, 3)
        doSendMagicEffect(getCreaturePosition(cid), 12)
    end
end

function onAddItem(moveitem, tileitem, position)
    local pos = {x = 32369, y = 32242, z = 6}
    doTeleportThing(moveitem.uid, pos)
        doSendMagicEffect(pos, 13)
end
 

ruth

Advanced OT User
Joined
Aug 3, 2009
Messages
543
Reaction score
216
Why is this not working for changing residence? wtf lol

Lua:
function onStepIn(cid, item, position, fromPosition)

local pos = {x = 32369, y = 32241, z = 7}

    if isPlayer(cid) == 1 then
        doTeleportThing(cid, pos)
        doPlayerSetTown(cid, 3)
        doSendMagicEffect(getCreaturePosition(cid), 12)
    end
end

function onAddItem(moveitem, tileitem, position)
    local pos = {x = 32369, y = 32242, z = 6}
    doTeleportThing(moveitem.uid, pos)
        doSendMagicEffect(pos, 13)
end
Remove "== 1"
 

Eldora

Intermediate OT User
Joined
Oct 19, 2009
Messages
470
Reaction score
13
Why doesn't it work to rope creatures (Monsters nor Players)?

Also, why doesn't UH trap work?


Thought this was default on othire?
 

Eldora

Intermediate OT User
Joined
Oct 19, 2009
Messages
470
Reaction score
13
--should players be able to rope creatures (like at older versions of tibia)?
can_rope_creatures = true

not working?
I still cannot rope creatures? lol
 

Eldora

Intermediate OT User
Joined
Oct 19, 2009
Messages
470
Reaction score
13
Edit: Also, why does charges not show on runes?

Example:

Lua:
    <item id="2263" article="an" name="sudden death rune">
        <attribute key="runeSpellName" value="adori vita vis"/>
        <attribute key="weight" value="120"/>
        <attribute key="charges" value="1"/>
    </item>

22:46 You see an sudden death rune.
It weighs 1.20 oz.
ID: 2263
Position: [33213, 31890, 7]
 
Top