8.60 / Tfs 0.4 ( BROKEN 2B HP AND MP LIMIT same for Monsters ) OFFICAL RELEASE

Zombiegod

Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
99
Best answers
0
Reaction score
4
Bug reporting.

After maxing my level to the highest, then i prestige, its all good, but after the second time, opening my stats menu crashes my client.

i am guessing its probably either HP and/or MP number showing in the stats menu.
 

Zombiegod

Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
99
Best answers
0
Reaction score
4
if possible i would recommend showing the number in either the same way as the main hp/mp bar, or with letter shortcuts(AKA: 2k, 20m ,20b 1t)
 

Kambo9

Well-Known Member
Joined
Jan 15, 2013
Messages
47
Best answers
0
Reaction score
5
@Zombiegod hey :)
the crashes when you open the stats will probably caused the cap, change the character cap in datebase to "0" and will be ok.
 

tetra20

DD
Joined
Jan 17, 2009
Messages
1,304
Best answers
3
Reaction score
286
Location
Egypt
Hmm to make it easier

The limit is (2 ^ 64) / 2 => 9223372036854775808
Gui cant be done unless you know how to code since it isn't implemented by default, so you will need to write it
just wanted to clear those things since marko couldn't :|

It could be broken past to 2 ^ 64
:oops::oops:
 

Zombiegod

Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
99
Best answers
0
Reaction score
4
Hmm to make it easier

The limit is (2 ^ 64) / 2 => 9223372036854775808
Gui cant be done unless you know how to code since it isn't implemented by default, so you will need to write it
just wanted to clear those things since marko couldn't :|

It could be broken past to 2 ^ 64
:oops::oops:
if i added in 8.6 3.6 gui files? too the server will that work ?

If not mid helping me?
 

tetra20

DD
Joined
Jan 17, 2009
Messages
1,304
Best answers
3
Reaction score
286
Location
Egypt
Well, it would work if you knew how to make it adapt to 0.4 since there is differences,

Helping you :| i really dont have anytime right now, since i am mostly busy studying

also i am not marko scripter so stop saying "my scripter"
 

Zombiegod

Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
99
Best answers
0
Reaction score
4
Well, it would work if you knew how to make it adapt to 0.4 since there is differences,

Helping you :| i really dont have anytime right now, since i am mostly busy studying

also i am not marko scripter so stop saying "my scripter"
kk thanks, and what do you mean by that last comment ?
 

Zombiegod

Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
99
Best answers
0
Reaction score
4
On a side note could anyone compile the source into 64 bit, i am coming across the issue that i can't use mysql

I am trying to compile it myself, but it will take some time for me to get the file for Visual studios, due to not knowing which i need.
 

pierroth

Mar Co.
Joined
Sep 11, 2008
Messages
343
Best answers
0
Reaction score
10
Location
Mexico - California
which program to compile this?
Why not .exe btw? Im not good at linux or compiling either. Thanks for the sources tho, not sure what to do with them xD
 

Blasphemy

Well-Known Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
70
Best answers
0
Reaction score
4


Help!! I have that error when the server is just running...
 

Wolffy

Professional Ot Hosting
Joined
Mar 29, 2009
Messages
280
Best answers
0
Reaction score
24
i cannot load any map what is the problem here? keep saying otbm error cannot load map
 

Wolffy

Professional Ot Hosting
Joined
Mar 29, 2009
Messages
280
Best answers
0
Reaction score
24
well i have a problem here with your server it runs fine using ip 127.0.0.1 but when i put it on my live ip address it crashes after 15 seconds of being running Any help please?
 

115820

Intermediate OT User
Joined
Feb 27, 2011
Messages
102
Best answers
1
Reaction score
0
When i put 9223372036854775808 in monster.xml, him respaw with -9223372036854775808 life????
 
Top