MasterCores.com 7.40 complete release

Discussion in 'Data Packs' started by Im RealSoft, May 13, 2012.

Tags:
  1. murphy

    murphy Murphy oldschool forever!

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    5
    Best Answers:
    0
    what is the map of this server ?
     
  2. Tony32

    Tony32 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    143
    Best Answers:
    0
    Anyone have a working map editor for this map? RME wont save it properly nor display it properly. Tried the one that comes with the server in virualbox, but that doesnt work either. So any suggestions? I've tried modifying RME but without success.
     
  3. Tony32

    Tony32 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    143
    Best Answers:
    0
  4. Santy

    Santy Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    654
    Likes Received:
    22
    Best Answers:
    0
    • Can anybody re-upload this??
     
  5. Tatuy1

    Tatuy1 Member

    Joined:
    Mar 24, 2014
    Messages:
    109
    Likes Received:
    6
    Best Answers:
    1
    toy story
     
  6. Santy

    Santy Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    654
    Likes Received:
    22
    Best Answers:
    0
    Do you by chance have the npc.cpp or npc.h still? From jiddo's system back in 7.6? I'm trying to build a real map, and I would really appreciate if you could sure a tip or two.
     
  7. Lording

    Lording Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    756
    Likes Received:
    58
    Best Answers:
    0
    Santy likes this.
  8. XxhadesxX

    XxhadesxX Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Re upload server files please :(
     
  9. Boomz

    Boomz Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Does it work with yours 7.72 distro also? I'm gonna test it out.
    Do you also maybe still have the "Faloria 7.4 GAMECLIENT", it's nowhere to find anymore. :(
     
  10. Boomz

    Boomz Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    I tryed to compile it with Avesta since nearly over 10 hours and no success. :s
    Dunno why it's not working I followed the guilde on Avesta step by step. It worked with
    I'm trying to compile the server with Avesta for over 10 hours and now I finnaly done it without any erros.
    Now I got a problem with the "items.otb"....
    While using the items.otb from Avesta 7.4 source I got the following error...
    [​IMG]

    As you said I should be using the items.otb from Avesta 7.6/7.72. I dont find any 7.72, so I used the one of Avesta 7.6.

    While using the items.otb from Avesta 7.6 I got the following error.... [​IMG]

    Dunno what I'm doing wrong... anyone got a working items.otb to make it work with Avesta source?
     
  11. Tony32

    Tony32 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    143
    Best Answers:
    0
    use items.otb from mastercores sources and its map and it should work :)
     
  12. lordkill

    lordkill OldTibia RPG Server Owner

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    24
    Best Answers:
    0
    And disable .otb check in avesta sources.
     
    Boomz likes this.
  13. Boomz

    Boomz Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    I guess it had a reason why he said that.
    When I just tested it with the items.orb from mastercores source it's not working aswell.... "Not supported items.otb version."

    How do I disable it? :)


    Thanks guys!

    P.s. Seems this forum was more active some years ago. :)
     
  14. Tony32

    Tony32 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    143
    Best Answers:
    0
    Searching will give you the answer I believe. :)
     
  15. Boomz

    Boomz Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    So can you tell me for what I need to search? I didn't found anything that is really helping.

    I know I have to change....

    Code (Text):
    1.  
    2. #ifdef __PROTOCOL_76__
    3.    if (Items::dwMajorVersion != 2) {
    4. #else
    5.    if(Items::dwMajorVersion != 1){
    6. #endif // __PROTOCOL_76__
    7.      std::cout << "Not supported items.otb version." << std::endl;
    8.      return ERROR_INVALID_FORMAT;
    9.    }
    10.  
    11.    if(Items::dwMajorVersion == 0xFFFFFFFF){
    12.      std::cout << "[Warning] Items::loadFromOtb items.otb using generic client version."
    13.        << std::endl;
    14.    }
    15.  
    But to what?
     
  16. Boomz

    Boomz Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    I just did it like this now....

    Code (Text):
    1.  
    2.   /*
    3. #ifdef __PROTOCOL_76__
    4.    if (Items::dwMajorVersion != 2) {
    5.      
    6. #else
    7.    if(Items::dwMajorVersion != 1){
    8. #endif // __PROTOCOL_76__
    9.      std::cout << "Not supported items.otb version." << std::endl;
    10.      return ERROR_INVALID_FORMAT;
    11.    }
    12.    */
    13.  
    It seems not checking the items.otb file now, but after like 1 million "Duplicate uniqueId" the .exe just closes. :s

    I'm sitting now 3 days... like over 15 hours non-stop trying to fix it up. Can't be I'm that stupid, it's not like I make something like this the first time. :s
     
  17. Tony32

    Tony32 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    143
    Best Answers:
    0
    Dont use avesta items.otb I told you! Use mastercores items.otb with the mastercores map!
     
  18. Tony32

    Tony32 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    143
    Best Answers:
    0
    and if you edited the map, thats why it wont load.
     
  19. Boomz

    Boomz Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Best Answers:
    0
    Already tryed that.
    I used mastercores items.otb, tryed every other single items.otb.
    I tryed to compile with "__PROTOCOL_77__" and without.
    With mastercores items.otb I first get alot of "Duplicate uniqueId" in the .exe and then the .exe just close.

    Here are pirctures....

    [​IMG]
    [​IMG]

    After the 8200, the .exe just close without any message.
     
  20. Niebieski

    Niebieski tibianus.org

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    8
    Best Answers:
    0
    Try to disable duplicate error in your source
     

Share This Page

Loading...