Nostalrius 7.7

krejken

Well-Known Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
54
Best answers
0
Reaction score
1
Location
poland
Dude just stop, you don't know what you´re talking about. It's a very odd question
ok no more question this is real server project and all is like on real. learning spels, fast shot atack monsters, Bugs on maps etc.. i know OK
 

jackl90

Member
Joined
Jul 25, 2017
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
6
ok no more question this is real server project and all is like on real. learning spels, fast shot atack monsters, Bugs on maps etc.. i know OK
USE GITHUBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB to report and explain details
 

froy

Intermediate OT User
Joined
Sep 30, 2009
Messages
102
Best answers
0
Reaction score
18
where is the "switch" by disable options old school tibia?
config.lua ?
There’s no such thing. As @Ezzz claimed in the original post. This is a replica of how tibia was back in this client.
Please use github to report bugs and problems you encounter.
 

Dbzafgt

New Member
Joined
Jan 13, 2019
Messages
2
Best answers
0
Reaction score
0
@Ezzz Did you experience any issues using Nostalrius with OTClient ? like items missing when moved or when spawning a monster with "/m" only gets visible when relogging to the server. Do you have any tip that could make OTClient better when used in conjunction with your server ? Using stock Tibia with Nostalrius works flawlessly though.
 

jackl90

Member
Joined
Jul 25, 2017
Messages
186
Best answers
0
Reaction score
6
@Ezzz Did you experience any issues using Nostalrius with OTClient ? like items missing when moved or when spawning a monster with "/m" only gets visible when relogging to the server. Do you have any tip that could make OTClient better when used in conjunction with your server ? Using stock Tibia with Nostalrius works flawlessly though.
i have the same issue, i can't play with otclient
 

Dbzafgt

New Member
Joined
Jan 13, 2019
Messages
2
Best answers
0
Reaction score
0
What you mean? I'm playing right now using otclient :D
I compilled OTClient from source (On Windows 10, the 64x version), tried it out, had those nasty bugs. Nostalrius is running on Ubuntu 16.04
 

AenuSs

New Member
Joined
Jan 26, 2019
Messages
20
Best answers
0
Reaction score
6
I just downloaded official already compiled exe of otclient. Using windows 7 x64 and no problems. Edit: if you want you can try download my compiled exe of server maybe it will work. I'm on phone right now but you can find it on 6 page.
 
Last edited:
OP
Ezzz

Ezzz

Developer
Joined
Feb 26, 2010
Messages
1,690
Best answers
2
Reaction score
409
Location
Quito, Ecuador
To use OTClient please make sure to enable ping system and to enable stack order of modern Tibia in the oldschool versions.
 

slimow4s

Well-Known Member
Joined
Aug 27, 2012
Messages
51
Best answers
0
Reaction score
4
is it possible make a "bring me to" on boat cipsoft npc files?
 
Last edited:

AenuSs

New Member
Joined
Jan 26, 2019
Messages
20
Best answers
0
Reaction score
6
I was bored again so I updated NPC where you can buy or sell (40% of the price) items like weapons, shields, helmets, armors, legs, boots, amulets or rings. Useful for people that playing alone or in small group of people.

Changes: added club weapons, rings and price fixes.

You can find him in Thais depot.
34671
 

Attachments

Last edited:
OP
Ezzz

Ezzz

Developer
Joined
Feb 26, 2010
Messages
1,690
Best answers
2
Reaction score
409
Location
Quito, Ecuador
is it possible make a "bring me to" on boat cipsoft npc files?
Yes, follow already existing boat NPCs and make the changes accordingly in the ADDRESS part of the NPC, of course, you've no understand the format.
 

slimow4s

Well-Known Member
Joined
Aug 27, 2012
Messages
51
Best answers
0
Reaction score
4
i really dont understand, can u help me? i wanna make npc answer everybody at same time or bring me to works...
 

Andronico

Well-Known Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
83
Best answers
0
Reaction score
6
Location
Chile
i really dont understand, can u help me? i wanna make npc answer everybody at same time or bring me to works...
example:
Code:
ADDRESS,"bring me to", "thais",Premium,CountMoney>=Price -> Price=110, "Set the sails!", DeleteMoney, Idle, EffectOpp(11), Teleport(32312,32211,6), EffectOpp(11)
 
Top