• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Nostalrius 7.7

Felipe93

Ghost Member
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1,611
Best answers
9
Reaction score
244
Location
Chile
It is absolutely useless to say it's full of bugs an provide no examples of anything.
Hiho bro.
I know that you are or.were using this distro. Did you.noticed if the monster behavior works as in cipsoft 7.7 or just as.any other TFS?
THANKS
 

pink_panther

Well-Known Member
Joined
Sep 10, 2016
Messages
280
Best answers
2
Reaction score
74
Hiho bro.
I know that you are or.were using this distro. Did you.noticed if the monster behavior works as in cipsoft 7.7 or just as.any other TFS?
THANKS
There was discussion earlier in this thread about monster behaviors using the wrong RNG.

After changing to the correct random function, it is working correctly. Monsters spam and combo hard.
 

jackl90

Member
Joined
Jul 25, 2017
Messages
204
Best answers
0
Reaction score
7
There was discussion earlier in this thread about monster behaviors using the wrong RNG.

After changing to the correct random function, it is working correctly. Monsters spam and combo hard.
U mean normal_random to uniform_random?
this engine is not updated more.

And about "bugs" This fix no work correctly

 

Felipe93

Ghost Member
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1,611
Best answers
9
Reaction score
244
Location
Chile
So monsters had the real behavior? Do they gain skills like slime use to do? Or spider?. Are monsters a little less dumb? Or they behave as on any other tfs
 

kay

Excellent OT User
Joined
Apr 23, 2013
Messages
585
Best answers
1
Reaction score
673
Location
32316,31942,7
So monsters had the real behavior? Do they gain skills like slime use to do? Or spider?. Are monsters a little less dumb? Or they behave as on any other tfs
They don't gain skills and they behave pretty much like on other tfs. I don't want to blame Ezzz, as Nostalrius is still decent distro as for being released for free, so I have respect for his work. But I have tested it length and breadth and it's honestly nowhere close real tibia monsters' behavior. They walk like tfs monsters and they don't spam spells correctly, even after changing normal to uniform random.
 

Felipe93

Ghost Member
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1,611
Best answers
9
Reaction score
244
Location
Chile
They don't gain skills and they behave pretty much like on other tfs. I don't want to blame Ezzz, as Nostalrius is still decent distro as for being released for free, so I have respect for his work. But I have tested it length and breadth and it's honestly nowhere close real tibia monsters' behavior. They walk like tfs monsters and they don't spam spells correctly, even after changing normal to uniform random.
Thanks for your reply
Ps: by gaining skill I tried to say that they get stronger if you don't kill them, anyway I know that you understood what I was trying to say.
Again thanks
 

kay

Excellent OT User
Joined
Apr 23, 2013
Messages
585
Best answers
1
Reaction score
673
Location
32316,31942,7
Thanks for your reply
Ps: by gaining skill I tried to say that they get stronger if you don't kill them, anyway I know that you understood what I was trying to say.
Again thanks
I know what you mean, monsters used to train their skill just as players, increasing dmg and def. But it's not present in Nostalrius. You can add it by yourself but you'd have to change monsters' files to include the whole skill data and then make it work like actual skill.
 

nillusion

New Member
Joined
Apr 4, 2015
Messages
23
Best answers
0
Reaction score
1
Hey! Running this distro local, but having the following problem!

I can login and see characters:

1578746993058.png

But I cant login:

1578747011703.png

Any ideas why this is happening?

I think it's running fine:

1578747045330.png

Thanks in advance!
 

nillusion

New Member
Joined
Apr 4, 2015
Messages
23
Best answers
0
Reaction score
1
Probebly the ip you set in config.lua
I don't think so. I can login and see characters, but I can't connect to the game world. The IP in config.lua is 127.0.0.1, as it should be for localhost.
 
Top