GetMonsters

EdMignari

Intermediate OT User
Joined
Jan 8, 2011
Messages
193
Reaction score
328
I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

GitHub

Download

How to use It:
  1. Select the monsters.xml of your server .
  2. Select the output folder.
  3. Click in start button.
It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
I just tested in the TFS 1.0 .
 

Codinablack

Dreamer
Joined
Dec 26, 2013
Messages
1,216
Reaction score
371
I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

GitHub

Download

How to use It:
  1. Select the monsters.xml of your server .
  2. Select the output folder.
  3. Click in start button.
It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
I just tested in the TFS 1.0 .
Hell yeah man! Great release! Thank you very much, very useful tool!
 

Moj mistrz

Monster Creator
Joined
Feb 1, 2008
Messages
922
Reaction score
267
Location
Poland
I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

GitHub

Download

How to use It:
  1. Select the monsters.xml of your server .
  2. Select the output folder.
  3. Click in start button.
It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
I just tested in the TFS 1.0 .
It's great, but it don't support lookTypeex as outfitype :p. I bet you gonna fix it xD.
 

Jotran

Banned User
Joined
Feb 8, 2015
Messages
349
Reaction score
107
For those who do not know like I didn't before I looked the file that is generated goes in
Code:
your RME directory\data\user\data\your client version directory
 

Jotran

Banned User
Joined
Feb 8, 2015
Messages
349
Reaction score
107
Code:
your RME directory\data\your client version directory
 

raf

Active Member
Joined
Jan 10, 2011
Messages
260
Reaction score
36
Location
Warsaw, PL
does it still work ? cause i tried to take my monsters.xml and export it, but the progress bar is stuck on 0
 

xlucha

Member
Joined
Nov 4, 2012
Messages
44
Reaction score
2
hmm.. Getmonsters.exe trying to connect with internet by port 80. Why?
 
Top