GetMonsters

Discussion in 'The Graveyard' started by EdMignari, Feb 17, 2015.

Tags:
  1. EdMignari

    EdMignari Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    193
    Likes Received:
    326
    Best Answers:
    0
    I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

    GitHub

    Download

    How to use It:
    1. Select the monsters.xml of your server .
    2. Select the output folder.
    3. Click in start button.
    It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
    I just tested in the TFS 1.0 .
     
    nemec, Codex NG, Limos and 7 others like this.
  2. Codinablack

    Codinablack Dreamer

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    378
    Best Answers:
    4
    Hell yeah man! Great release! Thank you very much, very useful tool!
     
    Jotran likes this.
  3. 3li Xiber

    3li Xiber Member

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    332
    Likes Received:
    20
    Best Answers:
    0
    is there any program to make monsters ?
    using tfs 0.3.6
     
  4. Moj mistrz

    Moj mistrz Monster Creator

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    922
    Likes Received:
    273
    Best Answers:
    6
    It's great, but it don't support lookTypeex as outfitype :p. I bet you gonna fix it xD.
     
  5. EdMignari

    EdMignari Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    193
    Likes Received:
    326
    Best Answers:
    0
    I don't know. This program doesn't make monsters.

    Fixed. Thanks.
     
    Evil Puncker likes this.
  6. Evil Puncker

    Evil Puncker I'd rather kiss a rattlesnake

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    5,366
    Likes Received:
    1,595
    Best Answers:
    1
    @Ninja that will help us to make creatures.xml xD
     
    Ninja likes this.
  7. Jotran

    Jotran Banned User

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    349
    Likes Received:
    107
    Best Answers:
    0
    For those who do not know like I didn't before I looked the file that is generated goes in
    Code (Text):
    1. your RME directory\data\user\data\your client version directory
     
  8. Jotran

    Jotran Banned User

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    349
    Likes Received:
    107
    Best Answers:
    0
    Actually I am wrong blah
     
  9. Jotran

    Jotran Banned User

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    349
    Likes Received:
    107
    Best Answers:
    0
    Code (Text):
    1. your RME directory\data\your client version directory
     
  10. whiteblXK

    whiteblXK Premium User Premium User

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    297
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    4
    Work on TFS 0.3.6, great jobs :)
     
  11. raf

    raf Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    260
    Likes Received:
    36
    Best Answers:
    0
    does it still work ? cause i tried to take my monsters.xml and export it, but the progress bar is stuck on 0
     
  12. xlucha

    xlucha Member

    Joined:
    Nov 4, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    hmm.. Getmonsters.exe trying to connect with internet by port 80. Why?
     
  13. Nazubal27

    Nazubal27 Member

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    4
    Best Answers:
    0
    Doesn't seem to work for me. Hangs at like 27/800~. Using client 10.77 btw
     
  14. beenii

    beenii Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    417
    Likes Received:
    11
    Best Answers:
    1
    reupload
     
    Codinablack likes this.

Share This Page

Loading...