• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

GetMonsters

EdMignari

Veteran OT User
Joined
Jan 8, 2011
Messages
193
Best answers
0
Reaction score
340
I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

GitHub

Download

How to use It:
  1. Select the monsters.xml of your server .
  2. Select the output folder.
  3. Click in start button.
It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
I just tested in the TFS 1.0 .
 

Codinablack

Dreamer
Joined
Dec 26, 2013
Messages
1,216
Best answers
4
Reaction score
377
I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

GitHub

Download

How to use It:
  1. Select the monsters.xml of your server .
  2. Select the output folder.
  3. Click in start button.
It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
I just tested in the TFS 1.0 .
Hell yeah man! Great release! Thank you very much, very useful tool!
 

3li Xiber

Member
Joined
Dec 29, 2014
Messages
360
Best answers
0
Reaction score
19
is there any program to make monsters ?
using tfs 0.3.6
 

Moj mistrz

Monster Creator
Joined
Feb 1, 2008
Messages
927
Best answers
8
Reaction score
276
Location
Poland
I'm open sourcing a small tool that I use to get monsters from the server and add them to the RME.

GitHub

Download

How to use It:
  1. Select the monsters.xml of your server .
  2. Select the output folder.
  3. Click in start button.
It will seek all the monsters and add to a new creatures.xml
I just tested in the TFS 1.0 .
It's great, but it don't support lookTypeex as outfitype :p. I bet you gonna fix it xD.
 

Jotran

Banned User
Joined
Feb 8, 2015
Messages
349
Best answers
0
Reaction score
107
For those who do not know like I didn't before I looked the file that is generated goes in
Code:
your RME directory\data\user\data\your client version directory
 

Jotran

Banned User
Joined
Feb 8, 2015
Messages
349
Best answers
0
Reaction score
107
Actually I am wrong blah
 

Jotran

Banned User
Joined
Feb 8, 2015
Messages
349
Best answers
0
Reaction score
107
Code:
your RME directory\data\your client version directory
 

raf

Active Member
Joined
Jan 10, 2011
Messages
260
Best answers
0
Reaction score
36
Location
Warsaw, PL
does it still work ? cause i tried to take my monsters.xml and export it, but the progress bar is stuck on 0
 

xlucha

New Member
Joined
Nov 4, 2012
Messages
44
Best answers
0
Reaction score
2
hmm.. Getmonsters.exe trying to connect with internet by port 80. Why?
 

Nazubal27

New Member
Joined
Mar 6, 2013
Messages
45
Best answers
0
Reaction score
4
Location
Canada
Doesn't seem to work for me. Hangs at like 27/800~. Using client 10.77 btw
 
Top